icon

Chcem pomáhať v Košiciach: Ako začať?

lylkatomaskova
16. jan 2025

Ahojte 🙂 Rada by som pomáhala spôsobom ( verím , že to vysvetlím zrozumiteľne ) napríklad v domove dôchodcov , že by som chodila navštevovať starších ľudí porozprávala sa s nimi pomohla personálu s niečím trávila s nimi čas . Potom napríklad v útulni pre bezdomovcov tiež by som rada pomohla . Máte s týmto druhom pomoci skúsenosť . Viete mi napísať inštitúcie ktoré potrebujú takú pomoc ako sa k tomu dopravovať . Veľmi pekne ďakujem za odpovede.

lucka_ke
16. jan 2025

urobiť si opatrovateľský kurz a zamestnať sa

viestta
16. jan 2025

Oaza v Bernatovciach

lylkatomaskova
autor
16. jan 2025

@lucka_ke ja som zamestnaná , mám svoju prácu rada, chcem to robiť vo svojom voľnom čase

lylkatomaskova
autor
16. jan 2025

@viestta ďakujem pekne idem tam pisat email a googlit

lylkatomaskova
autor
16. jan 2025

@arieska ďakujem idem na to 🙂

biba_18
16. jan 2025

skús aj iné domovy v ke, je ich viac ...

lucka_ke
16. jan 2025

do domova dôchodcov ťa nepustia bez opatrovateľského kurzu, nemôžeš tam len tak prísť a robiť s tými ľuďmi, možno v útulku pre bezdomovcov áno

lauruska_sumienka
16. jan 2025

skus sa obratit na dobrovolnicke centrum https://www.dckk.sk/ 🙂 vedia komu treba pomoct a radi ta nasmeruju a nakontaktuju do tej oblasti ktora ti je srdcu blizka 🙂

seulosty
17. jan 2025

mozno zaujme na FB - Sant'Egidio Košice - laické katolícke spoločenstvo, pôsobia pri službe chudobným, chorým či starým ľuďom, väzňom alebo migrantom. Na Slovensku pôsobí Komunita od septembra 2008, v Košiciach od roku 2019.