Čistenie pleti a úprava obočia pre mužov v Košiciach
Ahojte žienky, viete mi prosím poradiť, kde v Košiciach mi spoľahlivo vyčistia pleť a decentne upravia obočie ? Tiež budem rád, ak sa podelíte o pohľad na to, keď sa muž o seba chce starať štýlom manikúra, pedikúra, čistenie pleti atď.
Ďakujem a prajem všetko dobre 🙂
Za mna normálna vec, nech sa chlap stara o seba. Klasická manikúra, pedikúra, občas kozmetika mi absolútne nevadí a práveže sa.mi to páči. Nemam rada ak sa to preháňa a chlap je dlhšie v kúpeľni ako ja. Videla som uz aj na nalakovane nechty, gélové nechty u chlapa a to sa mi nepáči.
@lux_medetur čistenie pleti je podľa mňa normálne aj u muža - neviem o tom, že mužská pleť by na rozdiel od ženskej mala nejakú samočistiacu superschopnosť. Čo som si všimla, tak aj chlapi mávajú akné, upchaté póry, rosaceu, a ďalšie kožné problémy, takže prečo ich neriešiť? To isté obočie - no holt ak ho máš ako Brežnev, tak je fajn ho upraviť.
Konkrétny salón neporadím, nie som z KE.
@lux_medetur pracujem v službách, konkrétne mani,pedi,a je normálne,že muži sa o seba starajú,aj ja občas pošlem manžela na kozmetiku,nedaj sa odradiť,treba sa o seba starať,podľa mňa v každom salóne robia aj pánov.
Kozmeticky salon Pure na Kovacskej, Lucia Vaskova je uzasna, skusena kozmeticka. Chodievaju k nej chlapci, chlapi, aj starsi pani, kt.zalezi na tom, ako vyzeraju. mani a pedi - velvet beauty bar na Masiarskej. chodievam tam roky pravidelne a neraz je vedla mna v kresle aj nejaky pan.

kde ti to spravia, poradit neviem, ale podla mna vsetkeho vela skodi 😀