Čo robiť, ak neviete nájsť logopéda v Košiciach?
To je o šťastí sa tu kontaktovat s logopedom? Do PO, HE, som sa dovolala hneď, vždy mily hlas. Ale naše ke? Mesiac už skúšam či ráno alebo poobede, tak v polovici som zanechala aj smsku. Nikdy nemám stastie. A keď, dostanem tu automatickú odpoved “teraz nemôžem hovoriť” formou sms. Tlačia na mna v dcérinej skolke a ja naozaj odmietam cestovat niekam 30 a viac km. To HE som skúšala len a len preto, že jedna mamicka v MŠ mi ju poradila. Čiže naozaj, prosím, len k téme a nepíšte mi, že kde mimo KE chodíte, lebo u mna v práci je super bonus, že keď chybam viac ako 4 hod mesačne, prídem o odmeny 👌🏼 a tie ako jednorodic potrebujem.
v Košiciach sa čaká aj rok na logopéda
@anonym_0a0437 kľudne aj rok počkáme, len mi treba termín v skolke oznámiť …
otvorila som si kontakty a našla toto https://www.luciakentosova.sk/ : "kontaktujte e-mailom na logopediakentosova@gmail.com a dohodnime si váš prvý termín ešte dnes"
otvorila som si kontakty a našla toto https://www.luciakentosova.sk/ : "kontaktujte e-mailom na logopediakentosova@gmail.com a dohodnime si váš prvý termín ešte dnes"
@lucka_ke len čítajte, ja hladam klinického, nie školského, s pani Kentosovou som volala, velmi milo pôsobila, ale aj ona potvrdila že klinického :!
tak sorry, len sa snažím poradiť, ja by som si zobrala deň dovolenky a obehala si to osobne keď nedvíhajú telefón
tak sorry, len sa snažím poradiť, ja by som si zobrala deň dovolenky a obehala si to osobne keď nedvíhajú telefón
@lucka_ke jasne, to nie v zlom 🙂 ja mám skúsenosť z vojenskej keď som chcela usg, že sestricka - neotravujte, zavolajte :/ zato aj medilog, aj na oremusovu som čítala, že odpisu na sms, ale mne nič :/
@anonym_0a0437 kľudne aj rok počkáme, len mi treba termín v skolke oznámiť …
@anonym_autor termin za rok len aby si zavrela usta v skolke ucitelkam a riaditelke je totalna somarina, to nema zmysel
Ak doeta logopeda potrebuje rok je flhs doba stracas cas
Ja cestujem az do stropkova, ale mam poblizku rodinu takze to vzdy spojime s navstevou, termin som
Mala do tyzdna, vsetko cez poistovnu, neplatim nic
@anonym_autor ahoj skusala si centrum simkova ? Na komenskeho. Ceny prestrelene ale tam by ti vedeli realne dat rychlk aj termin

v Košiciach sa čaká aj rok na logopéda