icon

Dá sa ísť so psom do ZOO Košice?

lauraa107
4. máj 2024

Ahojte dá ísť so psom do Košickej ZOO alebo je vstup zakázaný? Ďakujem

vyrovnanaosoba
Autor odpoveď zmazal
vyrovnanaosoba
4. máj 2024

@lauraa107 minulý rok boli so psom jedna rodina, ale chudák tie zvieratá tam.

226lenka
4. máj 2024

Dá sa aj so psom, poplatok je 4€/5€.

heni79
4. máj 2024

A prečo chcete stresovať psa i zvieratá v ZOO? 🤦🤷

gribka1
4. máj 2024

Predpokladám, že keď je pes kľudný, nemal by byť problém.

nika_146
4. máj 2024

Dá sa ísť v pohode, akurát do vnútorných priestorov nemôžu a ani ku vtákom by som nešla lebo sa vtáky boja. Boli sme aj v Prahe aj v Košiciach a stále sme sa im vyhýbali inak ostatné zvieratá nemali žiaden problém so psom.

vyrovnanaosoba
4. máj 2024

@nika_146 ta rodina, čo spomínam vyššie boli pri tucniakoch a to bolo strašne, vkuse zbúrali do skla a pes tam skákal ako keby ich chcel zožrať. Pani co ho mala na voditku sa len smi la aké milé to je, že aký kontakt 🙄 a potom sa zastavili pri levoch. Nikdy v živote som nevidela leva revať a tak pozerať uprene na psa. Vtedy som sa ozvala, že ten pes by bol pre neho jednohubka, a ešte si dá od hladu aj ju. Tak sa otočili a odišli. 🤔
Je tam úschovňa psov, postarajú sa tam, dajú vodu a ma dosť priestoru aj na chodenie, nemusí byť v malej prenosnej klietke.

nika_146
5. máj 2024

@vyrovnanaosoba tak to je už potom o ľuďoch. Normálny človek by sa tomu nesmial a šiel by ďalej v takej situácií. Ako píšem napríklad k tým vtákom sme nešli lebo viem že sa boja, nechcem aby si ublížili. Keby som videla že iné zvieratá sa boja tak by sme ich tiež obišli. Napríklad ani s neustále stekajucim psom by som nešla. Za mňa je zoo so psom v poriadku ak ľudia berú ohľad aj na zvieratá čo sú v zoo. Bohužiaľ všetko je to ale o ľuďoch a čoraz viac je nezodpovedných ľudí kvôli ktorým trpia všetci. Stačí si zobrať ako príklad Tatry. Prečo je zákaz? Lebo ľudia ich mali na voľno a brali ich po štítoch kde ledva ľudia prešli 🤦‍♀️
Na jednej strane má to mrzí že je zákaz ale na druhej strane to chápem a takisto ak sa budú v zoo diať takéto veci so psami tak budem úplne chápať že ich znova zakážu. Bude ma to mrzieť ale bohužiaľ zase sa doplatí na hlúpych ľudí 😞

vyrovnanaosoba
5. máj 2024

@nika_146 áno to je pravda. Nie zvieratá, ale ľudia si nezodpovední.