Dá sa vybaviť nová karta na MHD Košice online?
Ahojte da sa to
Pise ze ano ale ja to v ubiane nijako nevidim
Vyprsi mi platnost a nejako by som sa rada vyhla navsteve zakaznickeho centra ak to viem vyriesit online
Mate info?
@anonym_autor https://www.dpmk.sk/prepravny-poriadok/vybaveni...
Neviem ci vám to pomôže ale vyzerá to ze ju robia na počkanie
@barinkova viem ze na pockanie dakujem len som si chcela usetrit cestu nevadi no
a prečo ti treba novú kartu? potrebuješ aj na iné cestovanie ako po košiciach?
a prečo ti treba novú kartu? potrebuješ aj na iné cestovanie ako po košiciach?
@biba_18 lebo tejto uz konci platnost a predlzit sa vraj neda
Musíš ísť osobne ako by ti ju mali urobiť online? 😅Na bardejovskej je oveľa menej ludi tam ta skôr vybavia
ale sa pýtam načo potrebuješ kartu? na jazdenie čisto po košiciach cez dpmk kartu nepotrebuješ…
ale sa pýtam načo potrebuješ kartu? na jazdenie čisto po košiciach cez dpmk kartu nepotrebuješ…
@biba_18 ano aj kniznica
@anonym_autor prosím?
@anonym_autor prosím?
@biba_18 kartu vies uzivat aj v kniznici predsa ako preukaz
@anonym_autor možno vieš používať aj ich preukaz a nemusíš mať kartu za 7€. ale možno sa mýlim 😏
@anonym_autor možno vieš používať aj ich preukaz a nemusíš mať kartu za 7€. ale možno sa mýlim 😏
@biba_18 ano ale pouzivam ju aj na cestovanie
prídeš mi ako … nejako zaseknutá… nechce sa ti ísť to fyzicky vybaviť, ale trváš na tom že chceš mať plastovú kartičku. tak si ju choď vybaviť teda 🤷♀️
na cestovanie plastovú kartičku nepotrebuješ 😏
prídeš mi ako … nejako zaseknutá… nechce sa ti ísť to fyzicky vybaviť, ale trváš na tom že chceš mať plastovú kartičku. tak si ju choď vybaviť teda 🤷♀️
@biba_18 vdaka
Som naucena na tu karticku, vyhovuje mi to
Chcem ju mat len som nasla info, ze sa to da aj online niekde a v ubiane to neslo tak som sa len opytala
@biba_18 ale do kniznice plast potrebujes 🤣bud mhd alebo ich z kniznice, vitaj v dobe plastovej 🤣 teraz som tam bola obnovit preukaz a kedze nie som majitelka dpmk karticky navela mi nanutili ich papierik v plaste.

@anonym_autor https://www.dpmk.sk/prepravny-poriadok/vybaveni...
Neviem ci vám to pomôže ale vyzerá to ze ju robia na počkanie