icon

Denné menu - Košice

22. mar 2022

Ahojte odkial objednavate denne menu v ramci Ke Furca zdarma donaska a chutovo to je ok? Do 5e Okrem bistro prevadzok. Dakujem

katka_karla
22. mar 2022

Tobi reštaurácia ... nie je to síce Furča, ale donáška je bez príplatku ... objednávame do roboty, sme spokojní ... skúste 🙂 ...

babovka2321
22. mar 2022

Gumybar, ale minimalne 2 jedla na donasku.

autor
22. mar 2022

@katka_karla neviem najst na nete

katka_karla
22. mar 2022

úplne jednoducho napísať do vyhliadavača: Tobi reštaurácia Košice a tradada www.tobi-restauracia.sk 🙈

bu1bu
22. mar 2022

@babovka2321 Gumybar este existuje???? OMG, tam som nebola roky- ako som skončila v nemocnici po obede u nich…

babovka2321
22. mar 2022

@bu1bu ja som tiez nebola dlho, nestravujeme sa v restauraciach velmi, ale ked sme tam chodili obcas davnejsie, tak mi tam chutilo :D

slavusaa
22. mar 2022

Sice cez 5 € ale zatiaľ najviac chuťovo sme boli spokojný z novej prevádzky apetitfurca 🤗

tulipany58
28. apr 2022

@bu1bu dôvod?

bu1bu
28. apr 2022

@tulipany58 je tomu už cca 10 rokov, boli sme u nich na obed 4 kolegovia. 2 kolegovia a ja sme si dali guláš z diviny, kolegyňa niečo iné. Vsetci traja sme začali mať po obede zažívacie problémy, kolegovia to ustali. ( veľmi častá návšteva toilety), ja som nebola schopná udržať v sebe ani vodu, a po dvoch dňoch som skončila na infúzii v nemocnici - otrava jedlom. Som si istá že to bolo z toho obeda… po nejakom čase som sa dozvedela o ďalších 2 ľuďoch čo dopadli rovnako ako moji 2 kolegovia…
Opakujem, je tomu už 10 rokov, určite sa tam toho veľa zmenilo…

tulipany58
28. apr 2022

@bu1bu ďakujem za info. Mala som tie iste problémy asi pred 3 rokmi. Víac na wc ako na stoličke