icon

Detská fakultná nemocnica Košice - príjem 18.5.2022

perthes
5. máj 2022

Ahojte mamičky, je tu niektorá ktorá ide s dieťatkom do Košíc na príjem 18.5. ?

lussysi
5. máj 2022

@perthes ja nastupujem 17.5. Ak vsetko bude ok

perthes
autor
5. máj 2022

@lussysi s dieťaťom ? Ja so synom na DFN

perthes
autor
5. máj 2022

@lussysi nevieš náhodou či je v nemocnici na izbách wifi

lussysi
5. máj 2022

@perthes ano so synom na ortopediu... fuuuvtakbto netusim ja som to nieriesila ani lebo ja mam data cez telefon...

perthes
autor
5. máj 2022

@lussysi my ideme na operáciu, perthesovu chorobu má. Dr. Brunc ho má operovať, tak neviem či bude ležať na ortopédii.

lussysi
5. máj 2022

@perthes nam budu nadrezovat achylovku a sadrovat nozku a nas bude feher operovat v stredu...

perthes
autor
5. máj 2022

@lussysi človek nemá ani zdania koľko toho je, koľko trápenia a najsmutnejšie je že detičky musia trpieť. Aj nás bude mať nohu v sadre, ale od pása až dole. Koľko má syn rokov ? Náš 7,5

lussysi
5. máj 2022

@perthes nas ma 9 mesiacov... a tak ja dufam ze nas bude mat sadru len po kolienko... ze nebude potrebne na celu tu malu nozku...

perthes
autor
5. máj 2022

@lussysi taky drobec

adulienka1984
6. máj 2022

@perthes wifi bola aj na izbe. Pozerala som vecer netflix,ked maly zaspal . Hospitalizovani sme boli v novembri minuly rok.

perthes
autor
6. máj 2022

@adulienka1984 a po koľko ste boli na izbách. Mne povedali, xebmoz o nebudem môcť byť s malým lebo ma 7 rokov. Tsk sa ako reálne bojím, lebo on bude po operácii v sadre

adulienka1984
7. máj 2022

@perthes ja som bola sama s malym v takej malej izbe. Este nemal ani dva roky. Neviem ako to je pri sedemrocnom dietati. Ale ked bude v sadre, pomoc potrebuje.