Detská neurologická ambulancia - MUDr. Janka Eliášová
Ahojte mám taký problém už dlhšie potrebujem objednať dcéru a syna na vyšetrenie, ale ani na jedno cislo mi nedviha a volam jej skoro každý deň, ona ma určené časy kedy sa objednava?
@kacena2088 a zobrali vás? Minuly týždeň sme tam boli a jednej pani povedali, ze novych uz neberu.
@tezzka32 no my nie sme novi, boli sme prvykrat pred rokom, mali sme sa o rok objednat na kontrolu.
Chcela by som sa úprimne poďakovať pani doktorke Janke Eliášovej a jej zdravotnej sestre za veľmi príjemnú a profesionálnu návštevu detskej neurológie.
Pani doktorka bola mimoriadne milá, trpezlivá a empatická. Všetko nám zrozumiteľne vysvetlila, venovala sa nášmu dieťaťu s veľkou pozornosťou a citom, vďaka čomu sme sa cítili pokojne a v dobrých rukách. Oceňujem jej ľudský prístup a odborné znalosti.
Rovnako by som chcela vyzdvihnúť aj zdravotnú sestru, ktorá bola veľmi ochotná, láskavá a príjemná, čo vytvorilo pokojnú a priateľskú atmosféru počas celej návštevy.
Odchádzali sme spokojní a s pocitom istoty. Takýto prístup k malým pacientom a ich rodičom je naozaj vzácny. Ďakujeme a určite odporúčame.

@denulik232 ahoj, táto otázka je aj v skupine Košice na pravidelnej báze. Odpoveďou je, že na objednanie je najlepšie prísť si pre termín osobne do ambulancie.