icon

Detský gastroenterológ - Košice

lenka3008
18. mar 2022

Prosím viete mi poradiť nejakého dobrého lekára v tejto oblasti?

lucka_ke
18. mar 2022

skús v Prešove, v KE je katastrofálna situácia s čakacími lehotami aj s dostupnosťou detských gastrolekárov vôbec

beabee
18. mar 2022

Ahoj, v KE su sice vacsie cakacie doby, avsak aj vacsi odbornici, PO neoporucam. Skuste Dr.Majorovu

lenka3008
autor
18. mar 2022

@beabee a ona berie deti?

rybka16
18. mar 2022

Ak mozem dat “antiradu”, tak urcite nie k doktorke Jancovej. Nas maly nastastie z problemov vyrastol, takze uz na gastro chodit nepotrebujeme, ale u tejto pani by som sa uz znova neukazala, ani keby mi niekto zaplatil.

pininka1
18. mar 2022

@beabee to nie je vobec pravda. Primarka ktora tam prisla z Kosic je perfektna odbornica a svedci o tom aj kolko ludi z Kosic k nej chodi. V Kosiciach nas napriek tomu ze sme boli akutny pripad a boli sme v nemocnici nikto nezobral, toto ja nepovazujem za odbornost.

cucorka123
18. mar 2022

@lenka3008 Aktuálna info z dneska, potrebujem odbery na laktózu, krávsku bielkovinu, kvôli strave v škôlke. Voľný termín koncom októbra. Proste nenormálne. V Košiciach.
Odporúčali mi Prešov a iné mestá obvolat

lenulka0307
19. mar 2022

@rybka16 tiez mame negativnu skusenost z dr. Jancovou. Nikdy viac. Naša alergologička vravela ze uz minimalne 30 mamiciek sa jej stazovalo na nu.