Dobrá duša z Košíc
Som s mojim ročným synom v nemocnici.
Ma popaleniny 3 stupňa.
Manžel mi priniesol veci len nie všetko.
Pokazilo sa nam auto bohužiaľ budeme tu možno aj 2 týždne.
Manžel bude vedieť len o týždeň prísť znova možno o 2
Nájde sa nejaka dobra duša ktorá by mi vedela kúpiť 2 balenia heetsky ( wilow selection). Peniažky samozrejme dám nechcem zadarmo ide tu len o ochotu.
A ak náhodou by sa našlo zopár kusov oblečení ktoré mamička nenosí cca xl veľkosť tiež zaplatim.
Nie som sozialny prípad. Sme slušná rodina môj manžel je sam lekár lenže mi sme 3 hodiny od Košíc.
Ak sa niekto nájde bola by som moc rada. V prípade mi napíšte správu pošlem aj svoje číslo 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@viestta výborne ano môžem odísť, snáď to nájdem skúsim vrelá vďaka
@barborinkamisko keď vystúpis z autobusu, ta väčšia budova pred tebou bude Fresh.
@viestta prosim ta čiže tu niekde pri nemocnici je zastávka. Ano a prejdem 2 stanice a tam je to námestie chápem správne?
@barborinkamisko priamo pred nemocnicou. Prejdeš za vratnicubcezvten maličký parcik popri rampe a tam je zastávka. Ktorýkoľvek autobus je dobrý. Kúp si lístky v trafike na zastávke, neviem ci majú aj v nemocnici v niektorom bufete. Treba to 30 minútové za 90 centov. Aj pešo by si došla, ale v tomto počasí počkaj na autobus.
@viestta tak teraz lepšie chápem 😇 ďakujem ti pekne
@barborinkamisko držte sa. Nech sa mu rýchlo polepší.
Prvá zastávka je Kvetná (je na znamenie) nemusi tam autobus stať, len na to pozor. Lebo potom ta pomýli počítanie zastávok. Potom už nasleduje Šaca námestie, je to veľký priestor, to si všimneš
@surama zvládla som to bola som vo freschi a čínskom 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
@barborinkamisko Super, ze sa podarilo 👍 Syncekovi drzim prsty nech je skoro fit 🙏
@surama Áno sme dosť zle na tom no chudáčik nechcem také citlivé fotky zverejňovať ale už som raz pridávala príspevok že či niekto si prešiel niečím podobným a snáď sa nájde niekto kto mal podobnú skúsenosť trochu podpory rady by nezaškodili ma to rozsiahle 2 stupeň popáleniny 😔 ale snažím sa byť silná potrebuje to
@viestta kde je prosím vás ten čínsky obchod?
@zuzana89898989 na namesti v Saci v obchodnom centre na poschodi bol, ked som tam bola naposledy

Ak môžeš odísť z oddelenia, to neviem, keď sa na adeptickom, tak 2 zastávky autobusom na namesti v Šaci sú obchody. Aj trafika vo Freschi a v tej istej budove je aj čínsky obchod, kde nejaké nutné veci vieš kúpiť.