icon

Dobrá gynekológia v Košiciach

23. júl 2025

Ahojte, poradíte mi dobrého gynekológa v Košiciach? Ktorý aj lieči a hľadá spôsoby, eventuálne je vám nápomocný? Mám aktuálne Mudr. Molokáča. Nie som si ním úplne istá.. neviem...

biba_18
23. júl 2025

mudr bujnák na furči alebo ktorýkoľvek doktor v tej ambulancii…

ninka99865
23. júl 2025

@anonym_autor lieči čo konkrétne?

autor
23. júl 2025
@ninka99865

@anonym_autor lieči čo konkrétne?

@ninka99865 žena s hormonálnymi výkyvni, myóm na maternici, ktorý robí problémy a pacientka na to upozorňuje a lekár to zľahčuje a nerieši. Že to vám nemôže robiť problémy... no môže a robí. Veď nie je normálne, aby žena 3 týždne z mesiaca bola v obrovských bolestiach, ale pre neho to nie je problém.

ninka99865
23. júl 2025
@anonym_autor

@ninka99865 žena s hormonálnymi výkyvni, myóm na maternici, ktorý robí problémy a pacientka na to upozorňuje a lekár to zľahčuje a nerieši. Že to vám nemôže robiť problémy... no môže a robí. Veď nie je normálne, aby žena 3 týždne z mesiaca bola v obrovských bolestiach, ale pre neho to nie je problém.

@anonym_autor myomi by som šla riešiť s dr suchankom - nová nemocnica

autor
24. júl 2025
@ninka99865

@anonym_autor myomi by som šla riešiť s dr suchankom - nová nemocnica

@ninka99865 tak zase lekara bez ludskeho pristupu a naladoveho by som asi nechcela. Molokac je velmi mily, ludsky, naozaj prijemny, len mam pocit za tie styri roky co som u neho, ze ma rad nekomplikovane pacientky. U nna je to tazsie, HAK brat nemozem. Lebo prve bolo, ze na myom a hormonalne vykyvy mi da HAK. A ked ju nemozem brat, tak sme skoncili tym padom a uz nic. Vytrap sa sama ...

minnie67
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús doc. Mudr. Varga - pracuje na Tatranskej ulici, ale aj v Starej nemocnici.

eda24
24. júl 2025

@anonym_autor ja som velmi spokojna s Mudr.Baranovicovou, robi na Tatranskej. Tiez tam robi aj doc.Varga, ten je tak isto velmi dobry.

sunny15
26. júl 2025

Ak máš myom a robí problém treba to riešiť, otázka je či plánuješ byť ešte tehotná,za mňa myom riešiť v starej nemocnici, momentálne zaviedli novú metódu operácie myomu cez pošvu,(na stránke UNLP o Tom píšu,operoval Rosocha)alebo top lekár na myomy je aj Dosedla v Šaci.Hak ti nepomôže,môže pôsobiť aj opačne ako chce lekár,čiže rastom.Možno by som kontaktovala rovno už týchto operaterov.Ak len nového gynekológa chceš tak buď Linkesch alebo Lazorčakova.

sonya1985
28. júl 2025

@anonym_autor Určite nie Hajdu. Arogantne sa správala a kričala