icon

Dobrá psychologička v Košiciach

sophinkka
28. máj 2025

Ahojte,

zháňam dobrú psychologičku v Košiciach, ktorá ide cez poisťovňu. V minulosti som chodila na terapiu ale mám veľmi zlé skúsenosti. Nikto mi nepomohol. Čakali, že poznám riešenia na svoje problémy ale ja ich nepoznám. Potrebujem niekoho, kto mi skutočne pomôže a nebude sa ma len pýtať bezpredmetné otázky typu "a čo môžeš spraviť, aby si sa z tej situácie dostala?" Lebo však keby to viem, nejdem k psychológovi asi...

Som otvorená aj iným typom terapie. Nie len rozprávaniu. Ak existujú iné teda. A hlavne niekoho úprimného. Kto sa nebojí pomenovať problém a povedať mi, v čom robím chybu, čo mám zmeniť.

Existuje niekto taký v Košiciach? A prosím len ženy psychologičky. Ale asi mám vysoké očakávania, čo? :(

Najlepšie ak máte osobnú skúsenosť. Už sa nechcem znova popáliť a strácať čas na niekom, kto nevie, čo robí

milka1988
28. máj 2025

@sophinkka sama neviem nikto nájsť, na to aký sú plný a majú dlhé čakacie doby nikde nikto nevie poradiť ku komu ísť 🤷🏻‍♀️

eviq
28. máj 2025

@sophinkka skus p. Funovu na Pražskej, robí KBT terapiu

sophinkka
autor
28. máj 2025
@milka1988

@sophinkka sama neviem nikto nájsť, na to aký sú plný a majú dlhé čakacie doby nikde nikto nevie poradiť ku komu ísť 🤷🏻‍♀️

@milka1988 v Košiciach som práveže ešte neskúšala. Nedávno som sa sťahovala a situácia u nás bola so psychológmi žalostivá.

@eviq ďakujem, pozriem 🙂

milka1988
29. máj 2025
@eviq

@sophinkka skus p. Funovu na Pražskej, robí KBT terapiu

@eviq co je ktb terapia?

eviq
29. máj 2025
@milka1988

@eviq co je ktb terapia?

@milka1988 kognitivno behavioralna terapia. Asi lepšie, keď si vyguglis, čo to je, lebo ja to neviem tak dobre vysvetliť

milka1988
29. máj 2025
@eviq

@milka1988 kognitivno behavioralna terapia. Asi lepšie, keď si vyguglis, čo to je, lebo ja to neviem tak dobre vysvetliť

@eviq aha dakujem teda ;)