Dobrý ortopéd v Košiciach
Ahojte viete poradit ? Niekde kde sa necaka 3 mes na termin. Je to akutne:( dakujem
@ildiko36 dakujem a kde ma ambulanciu ? Mladsi ci starsi ?
@ildiko36 ze sa netreba objednat len staci prist ?
Je to smerom na Toryskej ceste od polikliniky terasa stale rovno do hora ku tým bytovkám, na konci je daaka velka krizovatka a do prava sa treba odbočiť. Tam je poliklinika a myslim on je na 1.poschodí
Primár MUDr.Totkovič Roman 👍👍👍
Košice Šaca
@macikovaiveta veru ten je naj
@pininka1 operoval mi obidva haluxy , výsledok Ok , skvely doktor 🙂
@macikovaiveta mne velmi komplikovanu zlomeninu clenka a ozaj to dopadlo super na to,aky stav to bol.
@macikovaiveta a on kde sidli ? Skusim si vyhladat
Pozrite podľa mena na internete, tam je aj email, kľudne mu napíšte určite odpíše , vrele doporučujem.Opakujem ten prístup v nemocnici je neskutočný.👍
Prst si cítim, ale je neohybný v klbe, nevadi mi to. Bolesť po operácii žiadna, lebo oni mi dávali infúzie, ktoré to tlmili, doma som si dala asi dvakrát tabletku od bolesti to je všetko.Jeden deň som prišla a na druhý deň som išla ráno domov. Mala som kúpenú takú topanku(papuču) v ktorej som chodila asi mesiac.Ja som bola doma 3 mesiace, ale je to individuálne aj podľa toho čo robite.Opakujem nebanujem, že som si to dala urobiť.
@macikovaiveta pozeram ze on operuje vacsinou klby atd, ja mam problem s krcnou chrbticou a stavcami, bola som j neurologa ale ma sa vyjadrit aj ortoped tak snad by ma s tymto zobral 🙂
To teda neviem, nezaregistrovala som, že riešite krčnú chrbticu, ale môžte skúsiť ✊
@macikovaiveta mam tiez problem s haluxami a najma na pravej nohe rovnako ako moja mama a stara mama, proste genetika. chcem sa opytat ci s vami doktor prebral aj ine moznosti ako ortezy cviky a pod alebo vam rovno odporucil operaciu? ja viem ze na operaciu s tymto určite nechcem ist, kedze to u mna take zle zatial nie je a teda hladam niekoho kto mi poradi ine moznosti
@macikovaiveta ..dobry den, haluxy maet prosim operovane tou novou metodou? A chcem sa spyt ci len v lokalnom umrtveni?
@gabrielaplaucha
@gabrielaplaucha dobrý večer 😍 prosím kto vás operoval primár Totkovič .Písala som mu tak treba čakať rok.Ako ste spokojná .Bola ste uspata. Ďakujem
@macikovaiveta dobrý deň, prosím vás platí sa u neho za nejaké úkony/ konzultácie?
@pininka1 operoval mi obidva haluxy , výsledok Ok , skvely doktor 🙂
@macikovaiveta A môžem sa opýtať kde sídli ten doktor potrebujem to čím skôr
Dobrí deň vám prajem. Potrebovala bi som či bi ste mi vedeli poradiť nejakého dobrého ortopéda mám odporúčanie že čím skôr alebo počkať Kim ma pošle obvodný lekár alebo sa môžem objednať sama ale to asi sa platí

Mudr Tomaš Stranai, ale rano teba byť u neho velmi skoro, inak sa ludia zapišú