icon

Dobrý ortopéd v Košiciach

25. máj 2022

Ahojte viete poradit ? Niekde kde sa necaka 3 mes na termin. Je to akutne:( dakujem

ildiko36
25. máj 2022

Mudr Tomaš Stranai, ale rano teba byť u neho velmi skoro, inak sa ludia zapišú

autor
25. máj 2022

@ildiko36 dakujem a kde ma ambulanciu ? Mladsi ci starsi ?

autor
25. máj 2022

@ildiko36 ze sa netreba objednat len staci prist ?

ildiko36
25. máj 2022

Naposledy som tam bola asi pred 2rokmi, v tedy trebalo prisť rano a zapísať sa. Keď som chcela termin na čas bez čakania sa platilo 10euro.Teraz neviem za ten čas čo sa zmenilo, zavolaj tam zajtra a spítaj sa

ildiko36
25. máj 2022

Je to smerom na Toryskej ceste od polikliniky terasa stale rovno do hora ku tým bytovkám, na konci je daaka velka krizovatka a do prava sa treba odbočiť. Tam je poliklinika a myslim on je na 1.poschodí

macikovaiveta
25. máj 2022

Primár MUDr.Totkovič Roman 👍👍👍

macikovaiveta
25. máj 2022

Košice Šaca

pininka1
25. máj 2022

@macikovaiveta veru ten je naj

macikovaiveta
25. máj 2022

@pininka1 operoval mi obidva haluxy , výsledok Ok , skvely doktor 🙂

pininka1
25. máj 2022

@macikovaiveta mne velmi komplikovanu zlomeninu clenka a ozaj to dopadlo super na to,aky stav to bol.

autor
25. máj 2022

@macikovaiveta a on kde sidli ? Skusim si vyhladat

macikovaiveta
26. máj 2022

Pozrite podľa mena na internete, tam je aj email, kľudne mu napíšte určite odpíše , vrele doporučujem.Opakujem ten prístup v nemocnici je neskutočný.👍

macikovaiveta
26. máj 2022

Prst si cítim, ale je neohybný v klbe, nevadi mi to. Bolesť po operácii žiadna, lebo oni mi dávali infúzie, ktoré to tlmili, doma som si dala asi dvakrát tabletku od bolesti to je všetko.Jeden deň som prišla a na druhý deň som išla ráno domov. Mala som kúpenú takú topanku(papuču) v ktorej som chodila asi mesiac.Ja som bola doma 3 mesiace, ale je to individuálne aj podľa toho čo robite.Opakujem nebanujem, že som si to dala urobiť.

autor
26. máj 2022

@macikovaiveta pozeram ze on operuje vacsinou klby atd, ja mam problem s krcnou chrbticou a stavcami, bola som j neurologa ale ma sa vyjadrit aj ortoped tak snad by ma s tymto zobral 🙂

macikovaiveta
27. máj 2022

To teda neviem, nezaregistrovala som, že riešite krčnú chrbticu, ale môžte skúsiť ✊

ace123
11. dec 2022

@macikovaiveta mam tiez problem s haluxami a najma na pravej nohe rovnako ako moja mama a stara mama, proste genetika. chcem sa opytat ci s vami doktor prebral aj ine moznosti ako ortezy cviky a pod alebo vam rovno odporucil operaciu? ja viem ze na operaciu s tymto určite nechcem ist, kedze to u mna take zle zatial nie je a teda hladam niekoho kto mi poradi ine moznosti

gabrielaplaucha
21. feb 2024

@macikovaiveta ..dobry den, haluxy maet prosim operovane tou novou metodou? A chcem sa spyt ci len v lokalnom umrtveni?

vieramikloskova
18. máj 2024

@gabrielaplaucha
@gabrielaplaucha dobrý večer 😍 prosím kto vás operoval primár Totkovič .Písala som mu tak treba čakať rok.Ako ste spokojná .Bola ste uspata. Ďakujem

zuzanka150
19. júl 2024

@macikovaiveta dobrý deň, prosím vás platí sa u neho za nejaké úkony/ konzultácie?

lanstouran
1. júl 2025
@macikovaiveta

@pininka1 operoval mi obidva haluxy , výsledok Ok , skvely doktor 🙂

@macikovaiveta A môžem sa opýtať kde sídli ten doktor potrebujem to čím skôr

lanstouran
1. júl 2025

Dobrí deň vám prajem. Potrebovala bi som či bi ste mi vedeli poradiť nejakého dobrého ortopéda mám odporúčanie že čím skôr alebo počkať Kim ma pošle obvodný lekár alebo sa môžem objednať sama ale to asi sa platí