Dom v Košiciach alebo v okolí
Ahojte idem si k vám pre radu pomoc alebo neviem ako to povedať kúpim dom niečo staršie na prerobenie nič drahé alebo chatu celoročnú potrebujem to súrne najlepšie blízko košíc do 15 km hľadám to pre rodinu tak niečo také aby tak hlavne bola elektrina voda kúrenie nezatekala strecha ani okná potrebujú to čím skôr niečo do 50000 ponuky prosím do správy ďakujem
@jana005 Tiez si myslim ze nie za taku cenu, suseda teraz predala stary dom za 80000. V tejto situacii vela ludi uteka z bloku na dedinu.
este ti mozem poradit, sestra teraz kupila v priamo v kosiciach zahradu, v okoli su aj celorocne obyvane chaty a ona to kupila s tym ze si tam da postavit mobilny dom, su 2izbove do 27tisic aj so zariadenim. na to nepotrebuje ani st. povolenie, len suhlas staveb. uradu. a ten dom aj pozemok ju vyjde hodnej lacnejsie ako garsonka v KE. Inak by nemala sancu na vlastne byvanie.
@negymama uzemne rozhodnutie potrebuje urcite. Pojem "suhlas stavebneho uradu" neexistuje, ale asi si myslela oznamenie k ohlaseniu, ale to sa tyka len drobnych stavieb/stavebnych uprav. Nepisem to preto, aby som ta urazala, ale preto aby si to sestra zistila lepsie, aby bola pripravena, lebo vela ludi ma mylne informacie a potom su nastvani, ze co od nich stavebny urad chce.
@danaholanova ja neutekam nikam ja mám dom a bývam už 20 rokov na dedine a hľadám to pre z namu nie pre mňa
@momkaa pokiaľ je predstavou starý gazdovský dom, ja by som radila pochodiť po dedinach, popozerať také čo vyzerá neobývané, popytat sa ľudí, či v dedine niekto nechce predat....niekedy aj po rodičoch, starých rodičoch majú ľudia na dedinách domy a nepotrebujú ich a ľudia v dedine (hlavne menšej) vedia napríklad, že sa niečo predáva.....My sme takto prišli k pozemku. Síce sme tie pochodzky neabsolvovali my, ale realiťak (no jasné že to stalo niečo). Mali sme ale vytypovane dediny a on chodil, pýtal sa či niekto nechce predat pozemok, aj chlapov pri pivku v krčme 😁 ....alebo my sme už niekoľkokrát mali také lístočky vytlačené v schránke, že ľudia hľadajú dom, pozemok v našej lokalite alebo v susedných dedinach
@momkaa Tak nech sa podari, len proste za tu cenu s vodou, elektrinou, kurenim a dobrou strechou a oknami to asi tazko. Stare domy za nizsiu cenu treba investovat to nema prerobene nic a wc vobec, mozno kupelna. Za tu cenu u nas pozemky idu.
Ja byvam v madarsku...20 km od KE...je tu vela slovakov a tu sa da kupit dom...treba pozriet na nete...

@momkaa v takej cene do 15km od Košíc ani náhodou nezoženieš