icon

Endokrinologická ambulancia MUDr. Patrícia Perúnová - čakacie doby

14. mar 2023

Ahojte, dočítala som sa, že dr. Perunova sa presťahovala s ambulanciou do starej nemocnice
Neviete koľko sú teraz u nej čakacie doby na vyšetrenie? Ďakujem

majuskabobi
14. mar 2023

Ja som sa objednavala ako tehotna,do tyzdna som mala termin. Skus😉

autor
14. mar 2023

super, dakujem za info, len tehotnym davaju asi lepsie terminy, cize je uz v starej ano?

mirib11
14. mar 2023

Ano je na poliklinike Juh na 2.poschodí

autor
14. mar 2023

@mirib11 dakujem 😘

tifi2324
15. mar 2023

Ano je v starej ako bol kedysi rtg a čakacia doba je cca 2-3m

autor
15. mar 2023

Baby a toto cislo je aktualne k nej? 0948 448 443, dakujem

autor
16. mar 2023

@tifi2324 čože až toľko 🥺 neviem sa tam dovolat

tifi2324
16. mar 2023

Ano číslo je to isté tam radšej osobne ja som sa tam nevedela dovolať pre vysledky 2 mesiace az som sla osobne

autor
16. mar 2023

@tifi2324 asi 20 x som sa tam pokusala volat, takze asi sa tiez budem musiet vybrat osobne

biba_18
18. okt 2024

a už sa znova presťahovala a jej pacienti ani o tom nevedia 🤦🏼‍♀️ to čo je za spôsob, nerozumiem…

barborka006
30. okt 2024

@biba_18 dobrý deň, ak sa môžem opýtať, kam?

biba_18
30. okt 2024

@barborka006 no to práve tiež neviem...

barborka006
6. nov 2024

@biba_18 prosim Vas a kontakt na nu nemate? Volam ale je stale ako keby obsadene. No viem ze som mala jedno cislo cez ktore sa dovolat dalo. Ak mozete do spravy.

biba_18
6. nov 2024

@barborka006 no ale ona tam už reálne nie je! vôbec neviem kde sa presťahovala, ale mame povedali niekde na inej ambulancii kam chcela prejsť, že dr. perunová je stále vedená v systéme že ordinuje, tak ju nechceli zobrať ☹ tak mama je reálne bez lekára!

emajana
9. apr 2025

@biba_18 prosím vás, zistili ste kde sa perunova nachádza??? Asi preto sa mesiac neviem dovolať, ale má mobil nie pevnú linku tak nechápem...

emajana
9. apr 2025

@barborka006 zistili ste ten kontakt na perunovu? Ďakujem

mirib11
9. apr 2025

@emajana kontakt je 0948 448 443, je umenie sa tam dovolat, radsej ist osobne, je v poliklinike juh, 2posch

misickabr
9. apr 2025

@emajana nachádza sa normálne tam kde bola. Na poliklinike v starej nemocnici, 2.poschodie. Aj tel.cislo je to isté 0948 448 443. Sestrička nemá problém dvihnúť telefón, občas treba skúsiť viackrát. Keď berie krv alebo niečo robí, tak samozrejme nezdvihne. Neviem kto prišiel s takou bludou, že tam nie je. Od kedy sa presťahovali tak sú stále na tom istom mieste. Samozrejme cez dovolenku neordinuju.

eeffka
9. apr 2025

Stale su v poliklinike na rastislavovej na 2.posch ako bol RTG, volat treba velakrat hocikedy, chodim tam. Na prvovysetrenie co som pocula na xhodbe objednavaju do 3m

biba_18
9. apr 2025

@misickabr s tým bludom prišla moja mama ktorej to povedali na telefóne kam volávala predtým - neviem čo znamená “odkedy sa presťahovali”

misickabr
9. apr 2025

@biba_18 minimálne tri roky sú na tom istom mieste, s tým istým číslom.

biba_18
9. apr 2025

@misickabr tak som poslala toto číslo mame, díky…

misickabr
9. apr 2025

@biba_18 občas treba volať viackrát, keď sestrička niečo robí, tak samozrejme nedvíha. Predtým bola stará sestrička, tej sa nedalo dovolať aj dva mesiace ale teraz (určite už minimálne dva roky) je mladá sestrička, ktorá dvíha telefóny

emajana
11. apr 2025

@misickabr reagovala som na informácie v správe pani bibi_18 pretože som sa mesiac nevedela dovolať...
Je pre nás samozrejme že občas treba viac skúšať, tiež je pre nás samozrejme že sestrička nedvíha, robí odbery, venuje sa niečomu inému... Je tam skvelá sestrička Janka ktorá samozrejme dvíha aj večne vyzvanajuci telefón. Preto som chcela info kde odišli -lebo taká info tu bola zverejnená - potom to aj pani vysvetlila odkiaľ má tú zlú info. Tak ma prosím ušetríte poucovanim základných úkonov na ambulancií akoby som žila doteraz na Marse. Ukážka vašej odpovede ak ste chceli dobrovoľne-nenutene pomôcť:: fungujú, pracujú, bola som tam nedávno osobne, real.som sa tam bez problémov dovolala, alebo tu máte číslo pevnej linky...
Do budúcnosti milá pani. Ďakujem že ste dočítali do konca. S pozdravom Janka

emajana
11. apr 2025

@mirib11 ďakujem, už som sa dovolala.. aj som sa už zberala osobnekeby že sa nepodarí

emajana
11. apr 2025

@eeffka ďakujem 😊

misickabr
11. apr 2025

@emajana je mi ľúto, že sa vás to dotklo. Reagovala som skôr na tie narážky, že sa ambulancia presťahovala a nedala vedieť pacientom, čo samozrejme nie je pravda. Myslím, že som vás komentárom nijako neurazila.