icon

Fotograf Košice

misellka_23
14. okt 2021

Viete mi odporučiť fotografa na tehotenské fotenie a následne fotenie novorodenca? Ta každý tip ďakujem 🙂 Ak pridáte tip aj s približnou cenou, koľko vás to vyšlo, budem vďačná ☺️

ivangeline
14. okt 2021

Manzel amatersky foti. Ma uz za sebou nejake fotenia. Svadby,krstiny,hudobnu skupinu fotil... Ak mas zaujem,dam kontakt. Na cene sa urxite dohodnete.

brambora185
14. okt 2021

@misellka_23 Ahoj na facebooku sa vola Leniella Photography , nemala som u nej robene tehotenake fotky a ani novorodenecke a lutujem to , ma uzasne fotky 😇

lylyjana
14. okt 2021

@misellka_23 martina kimak. Najdes ju na fcb

tatianah
15. okt 2021

@misellka_23 “Monika Jakubčinová family photo... Veľká spokojnosť... Obe tehotenské aj novorodenecke fotenia sme mali u nej. Cenovo ma vypísané balíčky plus každá fotka navyše sa platí, ale stojí to za to. Veď je to len párkrát za život.”

misellka_23
autor
15. okt 2021

@tatianah Ďakujem , a ako to prosím funguje? Že nafotí sa viac fotiek a potom si ty vyberieš tých par ktoré ti upraví a vyvolá?

choco6
15. okt 2021

@misellka_23 Aj ja odporucam Moniku Jakubcinovu - Family photo. Fotili sme tehotenske novorodenecke k 1. aj 2. narodeninam, Vianocne a chystame sa tento rok zasa 🤣 Ona spravi asi 100zaberov rôzne typy pozadia a potom vyberiete podla balicka cca 15ks a za kazdu ďalšiu foto sa plati. Cennik ma na stranke 😉

tajnostkarka
20. okt 2021

@choco6 mozem sa opytat kde ma cenník pretoze som nenašla nikde :/

tajnostkarka
20. okt 2021

@zuzik307 dakujem ja som pozerala len na FB som si ani nevšimla ze ma aj stránku 🤦🏼‍♀️