icon

Gymnastika v Košiciach

pohodacka03
29. aug 2025

Ahojte, zaujimali by ma skusenosti s gymnastikymi klubmi pre dievcata v Kosiciach. Ci uz pozitivne alebo negativne. Chcela by som prihlasit dcerku, ale klub, co som vybrala uz neprijima. Chceli by sme sportovu gymnastiku alebo sportovu akrobaciu, ale nebranim sa ani modernej 🙂

ivangeline
29. aug 2025

Klasická gymnastika na Popradskej. Sú dve. Moja chodila do klubu. Podľa mňa kvalitne to bolo, len mala nebola dostatočne zrelá 2x za týždeň byt tam, sama, aktívna..

pohodacka03
autor
29. aug 2025

@ivangeline vdaka. Moja by to mala zvladnut, mala predtym sportovy kruzok aj plavanie. Co som pozerala tak je gymnastik, sportovagymnastika aj gymba co sa tyka sportovej. a je este sportova akrobacia a tam som nasla agaf a rebels gym a este je moderna gymnastika a tam su tiez 2-3 kluby, cize hladam konkretnu skusenost s danymi klubmi 🙂

ivangeline
29. aug 2025
@pohodacka03

@ivangeline vdaka. Moja by to mala zvladnut, mala predtym sportovy kruzok aj plavanie. Co som pozerala tak je gymnastik, sportovagymnastika aj gymba co sa tyka sportovej. a je este sportova akrobacia a tam som nasla agaf a rebels gym a este je moderna gymnastika a tam su tiez 2-3 kluby, cize hladam konkretnu skusenost s danymi klubmi 🙂

@pohodacka03 Gymnastick to bol. Seriózna klasická gymnastika. Začínajú úplne jednoduchými cvikmi.

viestta
29. aug 2025
@pohodacka03

@pohodacka03 Piasecky cosi otvara na KVP, ale musis si zistit vac, ja som len videla bilboard niekde

pohodacka03
autor
29. aug 2025
@viestta

@pohodacka03 Piasecky cosi otvara na KVP, ale musis si zistit vac, ja som len videla bilboard niekde

@ivangeline @viestta vdaka 🙂

jajka0211
Odpoveď bola odstránená
jajka0211
Odpoveď bola odstránená
jajka0211
Odpoveď bola odstránená
pohodacka03
autor
Odpoveď bola odstránená
jajka0211
7. sep 2025

Rebels gym je super, chodi tam nasa dcera, sme velmi spokojni

jajka0211
7. sep 2025
@pohodacka03

@pohodacka03 napíšem do spravy 🙂