Gymnastika v Košiciach
Ahojte, zaujimali by ma skusenosti s gymnastikymi klubmi pre dievcata v Kosiciach. Ci uz pozitivne alebo negativne. Chcela by som prihlasit dcerku, ale klub, co som vybrala uz neprijima. Chceli by sme sportovu gymnastiku alebo sportovu akrobaciu, ale nebranim sa ani modernej 🙂
@ivangeline vdaka. Moja by to mala zvladnut, mala predtym sportovy kruzok aj plavanie. Co som pozerala tak je gymnastik, sportovagymnastika aj gymba co sa tyka sportovej. a je este sportova akrobacia a tam som nasla agaf a rebels gym a este je moderna gymnastika a tam su tiez 2-3 kluby, cize hladam konkretnu skusenost s danymi klubmi 🙂
@ivangeline vdaka. Moja by to mala zvladnut, mala predtym sportovy kruzok aj plavanie. Co som pozerala tak je gymnastik, sportovagymnastika aj gymba co sa tyka sportovej. a je este sportova akrobacia a tam som nasla agaf a rebels gym a este je moderna gymnastika a tam su tiez 2-3 kluby, cize hladam konkretnu skusenost s danymi klubmi 🙂
@pohodacka03 Gymnastick to bol. Seriózna klasická gymnastika. Začínajú úplne jednoduchými cvikmi.
@pohodacka03 Piasecky cosi otvara na KVP, ale musis si zistit vac, ja som len videla bilboard niekde
@pohodacka03 Piasecky cosi otvara na KVP, ale musis si zistit vac, ja som len videla bilboard niekde
@ivangeline @viestta vdaka 🙂
Rebels gym je super, chodi tam nasa dcera, sme velmi spokojni
@pohodacka03 napíšem do spravy 🙂

Klasická gymnastika na Popradskej. Sú dve. Moja chodila do klubu. Podľa mňa kvalitne to bolo, len mala nebola dostatočne zrelá 2x za týždeň byt tam, sama, aktívna..