Gynekológ - chirurg v Košiciach
Ahojte, stojim pred rozhodnutim simplexnej hysterektomie, kedze mam za sebou uz vela (6IVF, z toho 2 potraty, 1 mimomaternicove, odobratie vajcovodov) a uz moja silna a bolestiva menstruacia je prekazkou v zivote aj v praci, nedokazem to zvladat. Skusala som cez lekara Zlyndu, ale este sa prihorsilo. Mam PCOS, pootocenu maternicu, a vyzera to uz len na jedine riesenie, simplexnu hysterektomiu. Ma niekto nejaky dobry kontakt na ozaj dobreho chirurga/gynekologa v Kosiciach? Je to u mna rizikovejsie, a mam obavu o zakrok ako taky, preto by som rada overeneho lekara. Dakujem za kazdu radu!
@torpilla123 prednosta Richnavsky, Saca
@torpilla123 Dr. Suchanek..vyberal mi laparoskopicky dermoidnu cystu s vaječníkom a tohto roku rezom hysterektômiu... Robieva hysterektomie aj laparoskopicky
@torpilla123 mne vyberali maternicu vo východoslovenskom onkologickom a čo sa týka lekárov aj iného personálu,tak som bola spokojná...
Dakujem vam vsetkym za tipy a rady 😊
@miskamicha rozmyslam nad nim, pozerala som, ze ma dobre recenzie. Nevies nahodou ci berie nove pacientky, a ako dlho sa k nemu caka? Dakujem
@magdalenkad predpokladam ze prebehlo vsetko v poriadku. Trosku mam obavy, kedze mam PCOS, aj pootocenu maternicu, myomy, cize som rizikova, a rada by som aby zakrok prebehol v poriadku. Ako dlho si sa zotavovala? Dakujem za odpoved
@torpilla123 Jozef Adam onkogynekolog, ordináciu má tu v Ke ,ale v nemocnici robí v Prešove.
@torpilla123 ja som tiež riziková, ale z iného hľadiska. Mam tazku trombocytopeniu, plus iné krvné problémy, takže veľké riziko vykrvacania. Už som 4x bola u neho na zákrokoch a všetko prebehlo v poriadku... aj keď po poslednom povedal, ze ma už nechce vidieť, bo pri mne ošedivie 🤣🤣🤣
Zotavovanie bolo celkom v pohode, najhoršie boli prvé dni a to, že nevedeli zastaviť krvacanie 4 dni...
Tento lekár má rád výzvy, a aj napríklad so mnou ležala jedna pani, ktorej robil hysterektomiu laparoskopicky a zároveň plastiku, sieťku kvôli močového....
@torpilla123 urcite berie 🙂 zavolat im... pytat ai k telefonu doktora a poradiť sa 😉 radili tu aj Sacu..tak.aj oni su tam dobri...a eobia dokomca laparoskopicke hysterektomie 🙂 ak by to u teba šlo...treba sa informovat vsade
@magdalenkad @miskamicha dakujem vam za rady. Zavolam aj Linkeschovi, aj Suchanekovi a uvidime. Do Sace urcite nie, Richnavskeho poznam, v Saci som bola hospitalizovana 3x, oni mi aj vajcovody vyberali, ale mam zle skusenosti aj ja, a aj svagrina porodom, cize Saca u mna nie. Clovek sa par krat popali, a potom uz nedoveruje.
@torpilla123 rozumiem. Linkesh je velmi mily a ochotny.

@torpilla123 skus mudr.linkesch.