Gynekologická pohotovosť Košice
Zdravim, poslednu temu som tu nasla z roku 2012 a obavam sa ze uz to nemusi byt aktualne. Takze otazka: je (idealne) na Rastislavovej v Kosiciach gynekologicka pohotovost? Pripadne Nova Nemocnica. Som v 29 tyzdni a mam obavy ze nieco nie je v poriadku. Na strankach UNLP vidim len vseobecne informacie o pohotovosti, nic specificke o gynekologickej pohotovosti.
Stará nemocnica - gyn pohotovosť je na prízemí vpravo, neviem,či sú tam aj poobede. Ale na 4 posch kľudne choď, ak necítiš nieco ok, vyšetria ťa.
Dakujem pekne za odpovede!
Nova nemocnica myslim ze druhe poschodie. Uz ta naviguju dole na vratnici. Vysterlili ma v pohode velmi mila doktorka aj sestricka. Radsej urcite chod ked sa ti nieco nezda. Radsej zbytocne ako neskoro. Ony s tym nemaju problem beru to vazne ked sa ti nieco nezda.
Damy, pochopitelne ked som sa uz pozberala ze idem, zrazu buduceho syna zacal zaujimat ten dzus ktory dostal a po 24 tichych hodinach ma skopal tak, ze mi dych vybilo. Hned sa citim lepsie - a hlavne sa citim lepsie ze uz viem kam mam ist.

Ahoj, obidve pracoviská poskytujú aj gynekologickú pohotovosť. Je na tebe ktorú si vyberieš.