Hair factory
19. sep 2023
Mate niekto nejaku nedavnu skusenost s hair factory? Kto vas tam strihal, bola ste spokojna? Potrebujem zmenu ucesu a netusim kam ist kde aj dobre poradia a dobre ostrihaju. Vdaka
Ja sa tam davam ostrihat raz za rok, ale nechcem nic komplikovane, len strihnut do rovna na dlzku pod bradu, aj ked naposledy som chcela sikmy bob s tym, ze vlasy musia ostat na dlzku do copa a teda ledva ledva mi do toho copa otali. A to som jej vravela, ze som na RD a nosim rozpustene malicko 🤷♀️ oni maju naucene strihy a ked sa nieco vymkne standardu tak su jemne strateni.
Uces by som si tam robit nedala, boli sme raz tri, a ani jedna sme neboli na 100% spokojna, kazda mala inu kadernicku a mne "spadol" po par hodinach.

Bola som pred cca dvomi rokmi, kadernicke som povedala, že podstrihnut vlasy a nakoniec mi podstrihla 30cm. Ani mi neukázala, že koľko môže, jednoducho zobrala nožnice a strihala🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Za mna nikdy viac. Hneď ako mi odstrihla prvé vlasy tak som jej povedala, že veľmi veľa odstrihla tak mi povedala, že vlasy dorastu a že neoplatilo sa mi predsa prísť na PODSTRIHNUTIE a platiť tak veľa peňazí. Hrôza🤦♀️ zaplatila som a nikdy viac. Mám v Ke inú kadernicku, ktorá ma už strihala viackrat + urobila mi svadobný uces. 🙂 a maximálna spokojnosť. Meniť ju už nebudem