Helen Doron v Košiciach
Ahojte, niekto chodí s deťmi na kurz anglického jazyka podľa Helen Doron v Košiciach. Ešte vôbec funguje? FB skupina neaktívna od 2020.
Dakujem
@luvax už ma kontaktovali. Fungujú 🙂 1. septembrovy týždeň plánujú skúšobné hodiny. Ale musia sa prihlásiť viacej deti do skupiny podľa veku.
@viktoriias super ďakujem asi to skúsim ...síce cena bude do bludu ale možno prekvapia....ešte raz vďaka za info 😉
Dakujem za info aj my sa chystame, neviete aky je tam momentalne cennik? Dcera bude mat 3 roky v decembri.
@fistrella žiaľ neviem. Treba sa zaregistrovať na skúšobnú hodinu, na nej budú všetky informácie
@tribodky my chodíme. Syn má 2 roky 4 mesiace. Jemu sa páči ale nezapaja sa extra. Ja neviem či som spokojná 🙈 Je to fakt drahé. Keby bol v KE lacnejší kurz pre deti do 3 r., šla by som tam.
@viktoriias mozem sa opytat na cenu? Syn ma 3,5r a hladam nieco vhodne pre jeho vek
@carodejka008 kurz trvá 40 hodín. Keď platíš za mesiac tak 48 eur za 4 hodiny. Keď celý kurz, je tam asi 5% zľava. Info z minulého roka

Ahoj, akurat to googlim pisala som im aj email na adresu ktoru maju na oficialnej stranke...ked budem mat nejake info posuniem 😉