icon

Hematológ Košice

anavka4
27. apr 2022

Ahojte, neviete niekto odporucit ? 🙂

pinaofina
27. apr 2022

@anavka4 MuDr Janka Hulíková v poliklinike pri radnici

anavka4
autor
27. apr 2022

@pinaofina ano ale ma volne az v juli:/

januska20
27. apr 2022

@anavka4 Mudr. Monika Rychvalská vo vojenskej nemocnici

ivangeline
27. apr 2022

Benova ...Brigadnicka. Je skvela odbornicka podla mna.. ale ten system/organizacia je na prd. Vsetko treba osobne. xD

ninka99865
27. apr 2022

@januska20 ja mám s ňou super skúsenosti tiež

pinaofina
27. apr 2022

@anavka4 aha, to som nevedela. Ja som dostala termín o týždeň, ale ja som tehotná, tak asi kvôli tomu

zdenkaaaa
29. sep 2025
@januska20

@anavka4 Mudr. Monika Rychvalská vo vojenskej nemocnici

@januska20 mozem sa opytat k nej sa objednava cez recepciu? alebo maju nejaky svoj system ? A s doktorkou ste spokojna? potrebovala by som dr co ma neodbije za 5 minut vo dverach :D

januska20
29. sep 2025
@zdenkaaaa

@januska20 mozem sa opytat k nej sa objednava cez recepciu? alebo maju nejaky svoj system ? A s doktorkou ste spokojna? potrebovala by som dr co ma neodbije za 5 minut vo dverach :D

@zdenkaaaa ja som tam nebola už vyše 3 r. Chodila som k nej iba počas tehotenstva a po pôrode.
Objednavalo sa vtedy telefonicky, za mňa to bol fajn Dr., všetko ochotne vysvetlila, poradila..

zdenkaaaa
29. sep 2025
@januska20

@zdenkaaaa ja som tam nebola už vyše 3 r. Chodila som k nej iba počas tehotenstva a po pôrode.
Objednavalo sa vtedy telefonicky, za mňa to bol fajn Dr., všetko ochotne vysvetlila, poradila..

@januska20 tak to mi asi neporadis aka je tam cakacia doba teraz :D ale ked je taka ako pises, tak by som aj pockala na nu aj keby dlhsie 🙂 dakujem