Hľadám dobrého psychológa v Košiciach
Ahojte
Hľadám dobrého psychológa, takého co platí poisťovňa konkrétne union ...prosím len nejake osobne skúsenosti...Kosice. dakujem
Máš dosť nereálne požiadavky. Dobrý, neplatný a ešte Union. Veľa šťastia.
@anonym_9c8f42 zbytočný komentár
@nikusik0107 skús začať na stránke uniknú, mali by mať prehľad psychológom ktorý ponúkajú služby na základe preukazu poistenca.
Vidím tam Lukáčová a Zeľo, obaja sú skvelý. Skús zavolať.
@martinka17 neeee. Oni nie. Este dajme tomu Zelo, ale ten bol stary uz ked som ja u neho bola pred 18 rokmi. Ale Lukacova? Nie prosim nie. Toto nie je psycholog.
@anonym_9c8f42 zbytočný komentár
@nikusik0107 skús začať na stránke uniknú, mali by mať prehľad psychológom ktorý ponúkajú služby na základe preukazu poistenca.
@martinka17 nie je to zbytočný komentár. Treba hľadať súkromných. Zaplatíš si, ale starostlivosť neporovnateľná.
Nájsť si viem to nie je problém...skor chcem nejaku skúsenosť...ze ten clovek naozaj pomohol s problémom...a nebol to zvyticne strávený cas niekde kde som ani nemusela byť...skor mi ide o to ...
@nikusik0107 mám dobrú skúsenosť so psych centrum.
Ja mám s Katarínou Mirossayovou, Arché.
@anonym_f034fa a dobre ?
@anonym_f034fa pomohla vam ?
@anonym_f034fa pomohla vam ?
@nikusik0107 áno, chodila som ku nej 2r. všetko na poisťovňu.
@nikusik0107 áno, chodila som ku nej 2r. všetko na poisťovňu.
@anonym_f034fa ale pomohla vam s problémom?
@anonym_f034fa ale vidím ze je.len pre dôveru
@martinka17 ak je Lukacova pre teba skvela, tak sorry, ale na psychologa nemas vysoke naroky. resp. ziadne.
@martinka17 ak je Lukacova pre teba skvela, tak sorry, ale na psychologa nemas vysoke naroky. resp. ziadne.
@matkahelka a vieš niekoho odporučiť naozaj dobrého?
@anonym_9c8f42 to nie je nevyhnutne pravda - mala som zadarmo psychologičku a tá bola skvelá - a mala som aj súkromnú a tá bola o ničom ...
@matkahelka je to veľmi, ale veľmi individuálne - syn chodil k jednej a podľa mňa nic moc a on s ňou bol spokojný ...
@matkahelka je to veľmi, ale veľmi individuálne - syn chodil k jednej a podľa mňa nic moc a on s ňou bol spokojný ...
@biba_18 tato je "znama firma", ma dlhodobo zle, az katastrofalne recenzie. bola spominana aj v nejakom clanku za svoj vysoko neprofesionalny pristup. myslim, ze osoba, ktora ju odporuca u nej nikdy nebola, len jej meno vygooglila
@matkahelka a vieš niekoho odporučiť naozaj dobrého?
@nikusik0107 cez poistovnu nie, na priamu platbu ano

Máš dosť nereálne požiadavky. Dobrý, neplatný a ešte Union. Veľa šťastia.