icon

Hľadám kaderníka v Košiciach do 40 EUR

emanale
6. jan 2026

Dobrý deň dámy mám otázku či nemáte nejakú stálu kaderníčku, pri ktorej máte istotu, že vás dobre ostrihá? Cenovo tak do 40 eur by bolo fajn. Ja celý život chcem istý strih a zatiaľ mi to nikto neostrihal presne ako som chcela pretože je "menej moderný". Jedine teraz som toho dosť blízko ale vždy to nie je presne ono. Dodala som fotky niečo takéto približne vždy pýtam. Mám hustejšie vlasy a dlhé po kríže a vždy som vyzerala najlepšie s viacej rozcuchanými šialenými vlasmi ako bez postupka a vyžehlené. Možno aj nejaký kaderník čo strihá "alternatívne"? Najlepšie v Košiciach ale viem sa dostaviť aj do Prešova. Som vďačná za každú radu. 🙂

Hľadám kaderníka v Košiciach do 40 EURHľadám kaderníka v Košiciach do 40 EURHľadám kaderníka v Košiciach do 40 EUR
anonym_a70fab
6. jan 2026

@emanale kravcik v od urban alebo vlas master Z pri bastione
Ale teda cenu by som si overila este u kravcika cez net
Vlas master cez zlavomat napr

emanale
autor
6. jan 2026
@anonym_a70fab

@emanale kravcik v od urban alebo vlas master Z pri bastione
Ale teda cenu by som si overila este u kravcika cez net
Vlas master cez zlavomat napr

@anonym_a70fab super dakujem!

anonym_a70fab
6. jan 2026

@emanale presov unicornia hair studio
Chalanisko je super

matkahelka
6. jan 2026

@emanale len si dovolim vsuvku, ze na vsetkych foto, ktore si pridala maju zeny mierne vlnite vlasy, preto ta postupka tak dobre strapato vyzera. pokial mas vlasy prirodzene rovne, nech ta ostriha ktokolvek a akokolvek, ta postupka nebude takato krasne vzdusna. to pisem z vlastnej skusenosti. ja mam vlasy uplne rovne, moja dcera mierne vlnite. mame uplne rovnaky strih, pritom kazdej z nas tie vlasy vyzeraju uplne inak.