icon

Hľadám kamarátku na spoločné fitness a kávičkové stretnutia

23. feb 2026

Ahojte som aktuálne pn ( chodím po vyšetreniach a čakáme čo sa objaví kde je problém) mam vychádzky 2 hodiny doobedu + 2 hodiny poobede. Pohyb mam odporúčaný od lekárky avšak ja som drevo a to navyše introvertne. Rada by som išla do fitness aspoň na pár hodín aby ma naučili niečo čo môžem cvičiť aj doma ale rada by som s nejakou kamoškou nech nejdem sama. Aj keď som "stará" 30 ročná koza tak sa hanbím (introvert plus sociálna fobia takže mi nemusíte hovoriť ze sa nie je začo hanbiť a nikto sa mi tam nebude smiať atď proste samej sa mi nedá). 🙏 Aspoň 2x do týždňa kým som doma. 🍀 Som z ťahanoviec ale problém by nebol ani furca mesto pripadne niekde na severe. Ďalej sa mi veľmi asi časovo neoplatí keďže musím byť presne na minútu doma a nemôžem odísť ani o minútu skôr 😅 predsa cesta trvá čas.

anonym_d28936
23. feb 2026

poobede o ktorej?

autor
23. feb 2026
@anonym_d28936

poobede o ktorej?

@anonym_d28936 medzi 15-17

anonym_d28936
23. feb 2026

ja som vtedy v robote. ale v dawell na furci je zlata trenerka, kika sa vola. mozno ta zoberie - ked nie poobede, tak rano by mohla.
alebo v city gym - doobeda by mohla viktoria.
obe ozaj zlate baby

n4ught1
25. feb 2026

@anonym_autor ahoj ja som na RD zase s malým ale ak sa mi bude dať ist rada sa pripojím na cvičenie