Hľadám kamarátku na voľný čas v Košiciach
Ahojte.
Vzhladom na to, ze nepoznam vela ludi v Kosiciach a vela mojich kamosiek je uz vydatych a venuju sa len detom a rodine, hladam si tu nejaku kamosku ( 25 r. - 45 r. ) na travenie volneho casu , kavicky, nakupy a obcas aj na nejaku party v meste 😊
Ak hladate aj vy nieco podobne, budem rada, ak sa ozvete.
@anonym_55fd42 35 r. , manazerka …
@siu109 managerka v akej oblasti? To je siroky pojem? A knihu si naposledy citala aku?
@anonym_55fd42 🤦🏻♀️🙄 ja hladam kamosku, ktora tu nevystupuje pod tajnym profilom a neselektuje priatelstva podla toho , kto cita aku knihu , takze sa rozlucime 🙋🏻♀️
@siu109
ale si daleko 🙂, ja by som prave prihala bezdetnu slibodnu kamosku. Mam aj tie fajn s detmi ale prave koli detom sa tazko stretava, choroby kruzky 😁. Ak chces, mozne si dat aspom kavy a pokec cez telefon, zijem v At. Obcas je fajn riesit aj ine ako deti, tiez mam 3.
Mám 44 rokov, ale ja nie som typ na žiadne párty do mesta a o 21.00 chodím do postele. Ráno vstávam skoro. Mám rada dobrú kávu, dobré jedlo, rozhovory, kino, prechádzky, prírodu. Nemám rada alkohol, a krčmy. Už nie... a som tiež na manažérskej pozícii.
ahoj niesom daleko od teba, uvitala by som kamosku na akcie, koncerty, take uprimne rozhovory, partaka na turistiku, ak chces napis sukromne
Mám 44 rokov, ale ja nie som typ na žiadne párty do mesta a o 21.00 chodím do postele. Ráno vstávam skoro. Mám rada dobrú kávu, dobré jedlo, rozhovory, kino, prechádzky, prírodu. Nemám rada alkohol, a krčmy. Už nie... a som tiež na manažérskej pozícii.
@anonym_ab7a12 Ahoj a odkial
si presnejšie?ja mám 46 a som natom podobne ,okrem tej pozicie🙂
@siu109 ahoj, ak máš záujem kľudne napíš..môžeme si popísať a zistiť či máme podobné záujmy. 😊

@siu109 Kolko mas ty rokov, ake knihy citas, ake mas povolanie? Skus napisat daco viac o sebe a pripadne sa ti na zaklade toho ozvem alebo neozvem.