Hľadám kamarátky v Košiciach - Sever
Ahojte. Mam 34. Presťahovala som sa do Čermeľa a nepoznam nikoho v okolí. Rada by som si nasla novy okruh kamošiek. Mam dvoch synov, čoskoro 5 a 3 rocnych. Hľadam niekoho z Čermeľa,Suchadolina, Podhradova, Košice Sever? Hľadam aj niekoho kto by chcel chodit na skupinove cvičenia. Ma rad šport. Hľadam mamky na ihrisko, vylety. Bližia sa letne prazdniny, nejaku parťačku s deťmi na spolocne akcosky. Moje deti su šialeni chlapci. Takže niekto kto rad chodi na ihriska, vylety, dobrodruzstva. Hľadam niekoho, kto rad vypade na kavu bez deti a rad si pokeca o zivote. Kĺudne to moze byt niekto aj bezdetny. A toto všetko samozrejme nemusi splnat jedna osoba :D
Ja furt hovorim ze ak niekto hlada kamosa/ku by automaticky mal napisat ze koho volil . Nech sa potom necudujes
@martinmmartin Ty vole, kde už ľudia nedokážu zamontovat politiku..Ozaj už poniektorym ľuďom regulérne z politiky za..bava
@martinmmartin Ty vole, kde už ľudia nedokážu zamontovat politiku..Ozaj už poniektorym ľuďom regulérne z politiky za..bava
@columbovazena nejde o politiku ale ci si s clovekom sadnes povahovo a nebudes si o nom mysliet ze je blbec
@columbovazena nejde o politiku ale ci si s clovekom sadnes povahovo a nebudes si o nom mysliet ze je blbec
@martinmmartin Blbec môže byť aj keď voli to čo ty, to sa vôbec nevylučuje. Politické preferencie nie sú smerodajné
@martinmmartin Blbec môže byť aj keď voli to čo ty, to sa vôbec nevylučuje. Politické preferencie nie sú smerodajné
@columbovazena to je mozne ale ak niekto hlada kamosov na inzerat bude mat ovela vacsie sance na uspech ked odhali ake hodnoty a nazory vyberane z politickeho spektra su mu najblizsie. Odkryjes karty a tym padom odfiltrujes hned ludi co si o tebe myslia ze si blbec
@columbovazena po mojich skúsenostiach s poslednými voľbami to dôležité je 🤷♀️
Hm ďakujem, že ste mi znicili prispevok svojimi politickymi preživaniami 🤗
@columbovazena po mojich skúsenostiach s poslednými voľbami to dôležité je 🤷♀️
@biba_18 Keď myslíš... Poznám rodiny, ktoré boli normálne, súdrzne, a rozhadali sa kôli nejakým tupcom, ktori ani nevedia, že tie rodiny existujú ( rozumej politikom). Ak vám to stojí za to, smelo do toho. Ja sa len nestačím divit
@kamoskadodazda ahoj píšem ti správu
Hlasim sa Košice Sever 3 rocny synak 👌🏻🫶🏻

Ja furt hovorim ze ak niekto hlada kamosa/ku by automaticky mal napisat ze koho volil . Nech sa potom necudujes