icon

Hľadám spoľahlivých odborníkov na prerábku bytu

Včera o 11:38

Ahojte, vedeli by ste mi napísať či poznáte nejakých robotníkov ktorý sa zaoberajú prerábkou nteriériu - stierky, maľovanie, podlaha a prípadne aj prerobenie elektriny ( ide o panelový byt kde je elektrina ešte v zárubní dveri ) alebo aspoň odhad koľko by to vyšlo pri takéto prerabke ak niekoho poznáte a máte dobré skúsenosti budem vďačná za kontakt.
Ďakujem

biba_18
Včera o 11:49

pošlem ti? ale musíš mi napísať ip...

billy_jean
Včera o 12:37

Aj ja by som ti poslala, ale neviem, či teraz toho nebudú mať veľa, lebo je sezóna. Ale skúsiť môžeš. Napíš mi správu.

dimelo
Včera o 15:34

@anonym_autor Dobrý deň kludne sa mi ozvite na tel 0907601390 robim kompletnú rekonštrukciu na kľúč mam referencie recenzie spokojných zákazníkoch

autor
Včera o 19:08
@dimelo

@anonym_autor Dobrý deň kludne sa mi ozvite na tel 0907601390 robim kompletnú rekonštrukciu na kľúč mam referencie recenzie spokojných zákazníkoch

@dimelo dobrý deň, máte aj nejaký cenník aspoň zhruba koľko by vyšla takáto prerabka ? Prípadne aj nejaké fotky alebo renecnzie. Ďakujem

mrkva0412
Včera o 19:31
@dimelo

@dimelo dobrý večer, ak smiem, pripojím sa. Robíte aj kúpeľne? Ďakujem

biba_18
Včera o 19:39

@mrkva0412 ten čo robil nám robí všetko…

dimelo
Dnes o 13:08
@mrkva0412

@dimelo dobrý večer, ak smiem, pripojím sa. Robíte aj kúpeľne? Ďakujem

@mrkva0412 Áno robime aj kupeľne na kľúč,

dimelo
Dnes o 13:09

Prikladám aj email, Viem spraviť nezáväznú cenovú ponuku,

duvchaj@gmail.com

dimelo
Dnes o 13:10
@anonym_autor

@dimelo dobrý deň, máte aj nejaký cenník aspoň zhruba koľko by vyšla takáto prerabka ? Prípadne aj nejaké fotky alebo renecnzie. Ďakujem

@anonym_autor Zašlite mi prosím email, Cenník viem spraviť individuálne podľa vášho rozpočtu,

dimelo
Dnes o 13:17