Hľadáme detskú gynekologičku v Košiciach pre dcéru
Ahojte mám 13 ročnú dcéru a od pondelka má svoje dni a brutálne kŕče . Boli sme u jej obvodnej a povedala že od bolesti niečo dať. No dcéra má také bolesti že sa zvija v kŕčoch. Neviete poradiť kde v ke je detská gynekologicka nech sa na ňu radšej pozrie ďakujem
Cize ani po tabletke od bolesti sa jej neulavilo?
@colsami uľaví Maxx na 3 hodiny
detsku nepoznam. ale dr. Jana Mikulova na Panelovej ulici v KE /oproti fakultnej nemocnici/ je mila a citliva.
Dufam, ze to zvladnete aj bez lekara.
@colsami uľaví Maxx na 3 hodiny
@anonym_autor urcite treba ist k ku gyneko na kontrolu, to nehovorim, ale ja napr od mladosti som mala holt taku ms, ze kazde 4-5hh som musela brat tabletky (prvy den-dva) inak som mala krce az som sa zvijala. Sestra ak tabletku nevzala, skoncila vyzvracana na infuzkach. Upravilo sa mi az po porode.
Tym chcem iba povedat, ze mozno to bude treba menezovat najma tymi liekmi i tak...
Nech sa páči...síce súkromná ambulancia ale je tam aj detská gynekológia...bola som s dcérou a taktiež ja ako onko pacient navštevujem pána doktora Horňáka....(detskú gynekológiu má na starosti iná pani doktorka - meno už nepamätám). Skús si tam zavolať..Je to v Myslave.
@anonym_autor ja take krce mam aj v dospelosti a vsetky vysledky mam v poriadku... tym chcem povedat, ze treba to dat skontrolovat ale bude si musiet davat asi lieky od bolesti
@anonym_autor urcite Trebunova. je to skvela lekarka so vybornym pristupom. mam s nou opakovane skusenosti s oboma dcerami.
Ja som tiež bola z tých neštastných, čo od začiatku silné krámy s bolesťami, tabletkami, zvracaním, hnačkami a nedokázala som fungovať.
Zmenilo sa to až po pôrode.
Moja klasika bola tabletku od bolesti, dvojitú dávku Bkomplex a vitamínu C, niečo na svalstvo (zväčša no-spa) a s termoforom skrútená v klbku v posteli prvé 2-3 dni.
Alebo môžeš ešte skúsiť zavolať na gynekologickú pohotovosť, či nevedia poradiť, čo jej dať. Aj keď neviem ako je to s maloletou. Sesterka skončila na detskej gynde v Šaci, síce kvôli iným veciam, ale vraj boli veľmi super lekári.

Cize ani po tabletke od bolesti sa jej neulavilo?