Hľadáme miesto na krstiny s bezbariérovým prístupom?
Dobrý deň, hľadáme podnik na pohostenie pre približne 17 hostí, s bezbariérovým prístupom. Viete mi odporučiť nejakú reštauráciu/penzión. Lokalita by mohla byť Juh, Barca, staré mesto. Ďakujem
trepat sa do barce, kam sa inak nedostanes iba autom. tam by som nesla ani za nic. pozri restauracia barborka, to je pri rybe. alebo iron. alebo penzion beryl. to je v meste.
Hotel Centru ma saloniky, boli sme max spokojni, potom mas Barcu, Hotel Kosice, Roca, pekne je aj na Bankove v hoteli
@jenn6 ak zalezi na kvalite jedla a aj úrovni tak jednoznačne rezort Barca a ak chcete aj cenovo dostupnejšie tak nedavno som bola na krstnách v kolibe v myslave a tam bolo tiež dobre. Boli sme v zvlast saloniku aj s malým detským kútikom. Jedlo dobré, take domáce 😊
Hotel golden royal v centre. Mali sme tam tento víkend svadbu a majú pekné priestory
Hotel golden royal v centre. Mali sme tam tento víkend svadbu a majú pekné priestory
@niki35 tam je super, ale nie su bezbarierovi myslim
Dakujem za tipy, postupne to pozeram a zistujem si. Mame babku na voziku, takze naozaj potrebujeme bezbarierovy pristup
v tom andiame skús, dobre tam varia, my tam mávame pravidelne rodinné oslavy - aj moja mama tam mala 80-ku…
@vkatush tak ale bezbariérovo môže byt aj pre vozíky 😏 tam tak boli wecka hore, ale fakt som tam nebola jak to prerobili, preto sa pýtam…
@biba_18 tak wc sú hneď pri vchode. Ale netuším, či pre vozičkarov tam je a ako riešené.
Napr Splav je tiež bezbariérový, ale wc zapratané. Prebaliť dieťa sa mi tam podarí, ale vozičkár by musel žiadať o uvoľnenie priestoru (minule tam boli stoličky. Neviem, či len kvôli akcii alebo to tam majú stále).

andiamo v auparku - je tam salonik a výťah až na 2. poschodie ...