icon

Ide MUDr. Agnesa Weiserová do dôchodku?

sunny15
11. apr 2024

Ahojte,dopočula som sa že dr.Weiserova Agnesa(alergologicka)ide do dôchodku?Viete niekto niečo bližšie?Neboli sme tam dlhšie,ale zaujíma ma to či si máme pomaly začať hľadať nového lekára.Vdaka

zanka777
11. apr 2024

@sunny15 tu sa pripnem ak môžem vďaka 📌

mirkab1804
11. apr 2024

To naozaj? My sme u nej este len od februara, vzala nas ako novych pacientov, tak nerozumiem, preco by to robila, keby odchadzala prec. Normalne nas aj objednala na dalsie kontroly a odbery 🤷‍♀️

sunny15
autor
11. apr 2024

@mirkab1804 a kedy idete na ďalšiu kontrolu? samozrejme že vás zobrala,veď lekári žijú z toho že majú nových pacientov(tam sa dá urobiť testy, odber,...)na kontrole už len popočúvala a nemá žiadny ďalší výkon.Netvrdim že ide do dôchodku zajtra,ale vraj okolo leta áno.

sunny15
autor
11. apr 2024

@zanka777 mam to od známej,ktorá tam tiež chodí...ani neviem či teraz má sestričku nejakú,lebo tá ktorá tam bola išla na materskú.

mirkab1804
11. apr 2024

@sunny15 v maji 🤷‍♀️ked sme tam boli naposledy, tak tam mala nejaku zastupujucu sestricku z ocnej ambulancie

sunny15
autor
12. apr 2024

@mirkab1804 takú starú sestričku? Áno,taká tam chodila kedysi tiež zastupovať keď tá pôvodná mala voľno.No uvidíš,čo ti povie v máji,či vám dá termín na ďalšiu kontrolu,alebo nie.

sunny15
autor
17. máj 2024

@mirkab1804 ahoj,no ako boli ste na kontrole?

mirkab1804
17. máj 2024

@sunny15 ano, boli sme a na dalsiu idem 10.juna normalne 🤷‍♀️ dokonca je tam aj nejaka nova sestricka…

sunny15
autor
17. máj 2024

@mirkab1804 no super😊to tak skoro vás volala na kontrolu?nás len po 2-3mesiacoch zvykla.

mirkab1804
17. máj 2024

@sunny15 to idem s najmladsou dcerkou, nie s tymi, co som bola minuly tyzden 🙂 inak tiez sme boli naposledy koncom februara

sunny15
autor
17. máj 2024

@mirkab1804 aha chápem,ako na prvé vyšetrenie idete?Lebo známa potrebuje alergologicku.

mirkab1804
17. máj 2024

@sunny15 ano, s najmladsou dcerkou je to prve vysetrenie, vzala ju ako novu pacientku, tak zrejme berie nadalej novych pacientov

sunny15
autor
18. máj 2024

@mirkab1804 dobré vedieť, vďaka

mirkab1804
31. máj 2024

@sunny15 vcera mi pani doktorka povedala, ze zrejme od septembra odchadza do dochodku, takze predsa len to bola pravda :-/ mozeme hladat niekoho noveho 🫠

sunny15
autor
1. jún 2024

@mirkab1804 no veď áno,ono to vyzeralo tak už dlhšie,že pôjde,mne kamarátka včera povedala čo boli dva dni dozadu u nej,že vraj už od augusta ide,že v júli jej majú ešte zavolať ohľadom liekov atď.A idete ešte k nej na dajaku kontrolu dovtedy?

mirkab1804
1. jún 2024

@sunny15 no este v pondelok o tyzden mam ist s najmladsou dcerkou prvykrat aj na vysetrenie a rovno jej spravi odbery, a potom by este chcela raz vidiet tie dve starsie, len musim s nimi este ist na krcne a na zaklade toho im da liecbu a vravela, ze ich uzavrie, kym odide 🤷‍♀️

sunny15
autor
1. jún 2024

@mirkab1804 odporúčam už teraz si zajednať nového alergologa,lebo čakačky sú dlhé.Aby ste potom neostali bez lekára a liekov.

mirkab1804
1. jún 2024

@sunny15 ano ano, urcite to idem riesit 🙂 ale skoda, boli sme s nou spokojni

sunny15
autor
1. jún 2024

@mirkab1804 aj my,ale ináč veľa alergologov je v jej veku a dá sa očakávať že pôjdu tiež čoskoro preč

sunny15
autor
Autor odpoveď zmazal
stefi442
Autor odpoveď zmazal
stefi442
20. nov 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať pripojiť k téme 😊 vy čo ste chodili k pani doktorke Weiserovej ako ste si našli nových alergológov vzali vás? Normálne nanovo výmenný lístok od všeobecného? Chodila som k pani doktorke veeeeľa rokov od malička vlastne, len akurát som nestihla prísť na poslednú kontrolu pred tým ako skončila, som mala zdravotné problémy a nečakala som že tak skoro skončí plánovala som zavolať neskôr keď sa vyliečim, vezme má nový alergológ? Mám staré správy lekárske všetko akurát poslednú nemám aktuálnejšiu ☹️ a čo sa stalo zo všetkými kartami zdravotnými nedala vám asi či ? Ďakujem za rady 😊

sunny15
autor
20. nov 2024

@stefi442 ahoj, potrebuješ výmenný lístok od všeobecného lekára a s tým ideš k novému alergologovi,Karty sa vždy odovzdajú KSK a čo s nimi ďalej neviem asi archivuju,alebo ak ju chceš informuj sa tam,ale ak máš staré správy zbytočne ti bude karta Nový lekár si urobí všetky vyšetrenia odznova

stefi442
20. nov 2024

@sunny15 ďakujem veľmi pekne za radu 😊

bettina2295
17. nov 2025

Dobrý deň, hľadám dobrého imunológa alebo imunologičku v ke alebo v šaci ďakujem za pomoc