icon

Informácie o OA Watsonova v KE

kasokri
3. máj 2021

Dobrý, má niekto info o tejto skole? Zaujíma ma hlavne bilingválne štúdium. DAKUJEM

nafka0483
4. máj 2021

@kasokri Vsetky informacie maju na stranke skoly ;) nepises co konkretne chces vediet.

kasokri
autor
6. máj 2021

@nafka0483 ako je to s tou angličtinou, či ju skutočne dobre naučia tých žiakov. A hlavne som chcela vedieť osobne info od niekoho, kto tam študuje, pripadne postrehy rodičov na túto školu.

kajka2322
3. máj 2022

Aj ja by som to potrebovala 🙂

anonym_09ef1b
30. jan 2026

@kasokri takže ako študentka oake mozem povedať, že vyučovanie Angličtiny je super. Mňa osobne to veľa naučilo, učitelia sú v pohode (niektorí). Čo je zle na tejto škole je napr vedenie. Ide im hlavne o obedy (samozrejme peniaze sú v tom), nedopadne nám posledná hodina lebo 2 ľudia chodia na obedy, čiže sme tam zbytočne. Zima jak na Sibíri - každý vo vetrovkách, čižmách. U niektorých učiteľov mám pocit, že potrebujú odbornú pomoc. Upratovačky neupracu ak nie sú vyložene stoličky (aj keď sú vyložene neupracu). Počula som, videla som na fotkách od spolužiakov že sa tu už aj vyskytli zvieratká (had, veverička, šváby). Wcka - mame otvorené asi iba 6 na celej škole lebo ostatné nefungujú. Čiže - od srdca Vám prajem pekný deň a určite odporúčam inú školu.