icon

Je arytmologické vyšetrenie vo VÚSCH bezplatné?

milakeks
14. aug 2025

Prosím Vás vie my niekto poradiť,či je arytmologické vyšetrenie v Košiciach vo WUSCH bezplatné?

lenuska9999
14. aug 2025

@milakeks ja som tam bola pred pár rokmi, ale môj kardiológ mi musel dať výmenný lístok. Hradí normálne poisťovňa

milakeks
autor
14. aug 2025
@lenuska9999

@milakeks ja som tam bola pred pár rokmi, ale môj kardiológ mi musel dať výmenný lístok. Hradí normálne poisťovňa

@lenuska9999 ďakujem za odpoveď 🥰ani za 7 dnovy ekg holter sa neplatí?

lenuska9999
14. aug 2025
@milakeks

@lenuska9999 ďakujem za odpoveď 🥰ani za 7 dnovy ekg holter sa neplatí?

@milakeks ja som mala 7 dňový holter u môjho kardiológa a niečo malo som doplácala. Podľa mňa záleží od ambulancie

milakeks
autor
14. aug 2025
@lenuska9999

@milakeks ja som mala 7 dňový holter u môjho kardiológa a niečo malo som doplácala. Podľa mňa záleží od ambulancie

@lenuska9999 môžem sa ešte opýtať ako prebieha vyšetrenie v danej ambulancii?

viestta
14. aug 2025
@milakeks

@lenuska9999 môžem sa ešte opýtať ako prebieha vyšetrenie v danej ambulancii?

@milakeks však počkaj na vyšetrenie u kardiológia a potom sa uvidí ako bude postupovať v liečbe aj vo vyšetreniach. Bez výmenného lístka ta vezmú ako samoplatcu,

milakeks
autor
14. aug 2025
@viestta

@milakeks však počkaj na vyšetrenie u kardiológia a potom sa uvidí ako bude postupovať v liečbe aj vo vyšetreniach. Bez výmenného lístka ta vezmú ako samoplatcu,

@viestta mám výmenný list od svojho kardiologa

viestta
14. aug 2025
@milakeks

@viestta mám výmenný list od svojho kardiologa

@milakeks tak potom neplatis

milakeks
autor
15. aug 2025

Tak dnešné vyšetrenie premňa velke sklamanie čakanie vyše 4 hodiny ,prístup lekára hrozný ,nepočúval co mu vravím, úkony ešte menej než u kardiologa. Človek potrebuje pomoc a dostane toto.

ma77
15. aug 2025
@viestta

@milakeks tak potom neplatis

@viestta Ja mam otázku mimo témy pozerám ze si z KE nevieš náhodou kde v KE robia oziare na petovu ostrohu chodila som do PO ale tam už nerobia dakujem

viestta
15. aug 2025
@ma77

@viestta Ja mam otázku mimo témy pozerám ze si z KE nevieš náhodou kde v KE robia oziare na petovu ostrohu chodila som do PO ale tam už nerobia dakujem

@ma77 na radiologii v starej nemocnici

lenuska9999
15. aug 2025
@milakeks

Tak dnešné vyšetrenie premňa velke sklamanie čakanie vyše 4 hodiny ,prístup lekára hrozný ,nepočúval co mu vravím, úkony ešte menej než u kardiologa. Človek potrebuje pomoc a dostane toto.

@milakeks aj u mňa to bolo tak. Objednaná som bola na konkrétny čas, no v čakárni som strávila cele dopoludnie. Urobili mi len obyčajne asi 2 minútové EKG ako u kardiológa , napísali päť viet do správy a čau

milakeks
autor
15. aug 2025
@lenuska9999

@milakeks aj u mňa to bolo tak. Objednaná som bola na konkrétny čas, no v čakárni som strávila cele dopoludnie. Urobili mi len obyčajne asi 2 minútové EKG ako u kardiológa , napísali päť viet do správy a čau

@lenuska9999 presne a ešte my povie nech si objednám 1 mesačný holter na vlastné náklady a ze nemám brat lieky cordarone a nedal my ani náhradu.a to aj stymi liekmi mam aj 4 hodinové zachvaty a bez liekov co bude ach horor

ma77
15. aug 2025
@viestta

@ma77 na radiologii v starej nemocnici

@viestta Dakujem😀