Je lepšie bývanie na SNP alebo na ulici Slobody v Košiciach?
Tie, ktoré poznáte Košice, kde je lepšie bývanie - SNP 61B alebo ulica Slobody - 4 poschodová bytovka?
Za mňa Slobody, ak to nie je otočene do cesty. Najmä ta 4poschodova bytovka je veľké plus (menej susedov, hluku, problémov, viac miesta na parkovanie). Bývam v takom v KE a na nezaplatenie.
Bývať pri hlavnej, kde už o štvrtej chodia elektricky, chodia až do jedenastej, vo dne v noci sanitky na majakoch, prach a hluk zo stvorprudovky nevyvazi to, že mám na elektricku 2 minúty. Na Slobody je tichšie, park za rohom do obchodu a na MHD max 10 minút.
@maialeo pozri sa, nikto ta nenúti žiť zrovna tu. Košice sú moje rodne mesto, žila som tu od narodenia a mne sa tu páči, pretože je tu oveľa oveľa viac veci, ktoré sa mi páčia a ktoré mi vyhovuju. A to som cely život bývala jednu zástavu od LXI. Keď sa ti tu nepaci, tak chod ďalej alebo prestaň pindat a začni robiť niečo aby si toto vyriešila. Vďační ti budeme vsetci

@mokon snp - perfektná dostupnosť mhd, bližšie centrum, väčší hluk a prach od križovatiek,električky od 4 rána do 23 a ak okná k spoločenskému pavilónu, tak tam vedia byť akcie. Slobody horšia dostupnosť k mhd, resp. dlhšia cesta na električku, ale tichšia lokalita, 4posch asi bez výťahu.