icon

Jednodňová operácia žlčníka v Košiciach

24. júl 2025

Je v KE iba jednodňová chirurgia s takýmto zákrokom ďakujem

jaskolka
24. júl 2025

Ja len tak na okraj... žlčník by som ako jednodňovku ani neradila,tam je aj vývod po operácii, čiže neviem si predstaviť,že by niekto šiel večer aj s vyvodom domov. Navyše po operácii si aj ešte "nafúknutá"plynom,čo môže byť nepríjemné,kým sa úplne nevstrebe.
Pred rokom som to absolvovala,fakt si nedokážem predstaviť ísť hneď večer domov,ja som chodila ešte druhý deň len v predklone,bola som rada,že som v nemocnici a o nič sa nemusím starať.

katka2602
24. júl 2025
@jaskolka

Ja len tak na okraj... žlčník by som ako jednodňovku ani neradila,tam je aj vývod po operácii, čiže neviem si predstaviť,že by niekto šiel večer aj s vyvodom domov. Navyše po operácii si aj ešte "nafúknutá"plynom,čo môže byť nepríjemné,kým sa úplne nevstrebe.
Pred rokom som to absolvovala,fakt si nedokážem predstaviť ísť hneď večer domov,ja som chodila ešte druhý deň len v predklone,bola som rada,že som v nemocnici a o nič sa nemusím starať.

@jaskolka nie stále je vývod. Ja som vývod nemala. Ale inak ani ako jednodňovku si toto neviem absolútne predstaviť. Po operácii som ešte grcala žlč a takmer celý deň som preležala. Všetko má bolelo, jediná poloha ako taká bola na boku. Absolútne si neviem predstaviť, žeby ma pustili večer domov. Mňa operovali v pondelok a domov som šla v stredu. V nedeľu som mala príjem. V stredu už to bolo oveľa oveľa lepšie. Ja stále žasnem ak niekto píše, že bol na jednodňovke vyberať žlčník 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
@anonym_autor

jaskolka
24. júl 2025
@katka2602

@jaskolka nie stále je vývod. Ja som vývod nemala. Ale inak ani ako jednodňovku si toto neviem absolútne predstaviť. Po operácii som ešte grcala žlč a takmer celý deň som preležala. Všetko má bolelo, jediná poloha ako taká bola na boku. Absolútne si neviem predstaviť, žeby ma pustili večer domov. Mňa operovali v pondelok a domov som šla v stredu. V nedeľu som mala príjem. V stredu už to bolo oveľa oveľa lepšie. Ja stále žasnem ak niekto píše, že bol na jednodňovke vyberať žlčník 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
@anonym_autor

@katka2602 mňa dokonca ani neboleli tak tie ranky,ale rameno a chrbát ,to bolo hrozne dačo 🙈🙈. Poloha ani na boku,ani na chrbte,len tak v polosede opretá o vankúše som spala prvú noc po operácii. Ako jednodňovku žlčník fakt nie.

anonym_59705a
24. júl 2025

Ani laparoskopická operácia nie je na jednodňovku. Tam môže nastať toľko komplikácii... naozaj poznám prípady, kedy banálna operácia žlčníka nedopadla dobre. Mňa po úkone neskutočne tiež bolel chrbát a ramená, plakala som od bolesti a netušila som prečo. Potom mi dali také silné analgetikum, že som zase dýchať nemohla a klesol mi tlak na 79/59, čiže mi dávali infúzie a hydrocortisony. No každopádne som tam bola nejaké 4 dni ak sa nemýlim. Máš pocit, že s týmto je to na jednodňovku?

pojezdalova
24. júl 2025

@anonym_autor ja idem na konci augusta ale v ZA.Je tu jednodňová.Ráno prídem, zoperujú a na druhý deň ráno idem domov.

julia_romeo
24. júl 2025

ja mam vonku zlcnik.. rano som prisla, zoperovali ma a na druhy den rano som isla domov...

autor
24. júl 2025
@julia_romeo

ja mam vonku zlcnik.. rano som prisla, zoperovali ma a na druhy den rano som isla domov...

@julia_romeo kde vás operovali prosím

julia_romeo
24. júl 2025
@anonym_autor

@julia_romeo kde vás operovali prosím

@anonym_autor v BA, nemocnica u sv. Michala

l_u_c_k_a111
24. júl 2025

@anonym_autor operovali ma v novej nemocnici prijem som mala v nedelu v pondelok som bola operovana v utorok rano o 8 som uz drzala prepustaciu spravu a sla domov nemala som ziaden vyvod operovali ma minuly rok v maji

diaalex
25. júl 2025

Bola som v novej na laparoskopií, v pondelok príjem, v utorok operácia, mala som vývod a teda dosť toho vytieklo, neviem si predstaviť, že by to tam ostalo… nemala som žiadne bolesti ničoho, jedine som prespala celý utorok, v stredu som už chodila na odd a vo štvrtok ráno vybrali vývod a šla som domov 🙂

sunny15
26. júl 2025

Mňa operovali v Šaci, štvrtok príjem,v piatok operácia a v nedeľu domov.Po operácii som vracala žlč, všetko má bolelo,ramená a chrbát z plynu,aj rany,počas operácie mi rozliali žlč do brušnej dutiny takže ma aj čistili,..po 6hodinach má postavili a bolo ďalší deň lepšie dokonca som prešla z druhého poschodia po schodoch dolu keďže návštevy neboli možné kvôli chrípke.V nedeľu bolo už fajn...Domov by som sa neodvážila hneď.