icon

Kam ísť na nechty v Košiciach?

15. aug 2025

Poradíte ku ktorým číňanom na nechty .

makina7974
15. aug 2025

nikde

anonym_251ff2
15. aug 2025

@anonym_autor som si 100% istá, že v KE nerobí nechty ani jeden jediný Číňan. Sú to Vietnamci. Naozaj nerozumiem tomu trendu, nazývať všetkých šikmookých ľudí Číňanmi. Je x ďalších národnosti, pre ktoré sú typické šikmé oči.

anonym_348ced
15. aug 2025
@anonym_251ff2

@anonym_autor som si 100% istá, že v KE nerobí nechty ani jeden jediný Číňan. Sú to Vietnamci. Naozaj nerozumiem tomu trendu, nazývať všetkých šikmookých ľudí Číňanmi. Je x ďalších národnosti, pre ktoré sú typické šikmé oči.

@anonym_251ff2 súhlasím, to ako keby nám hovorili, že sme ukrajinci alebo rusi len preto, že sme slovania. Ak u nás v KE nejaký číňania sú, určite nerobia nechty.

anonym_208815
15. aug 2025
@anonym_251ff2

@anonym_251ff2 nie každý napr pozná rozdiel. Ja osobne ho nevidím 🤷‍♀️

anonym_348ced
15. aug 2025
@anonym_208815

@anonym_208815 máš pocit, že máme v KE veľkú čínsku komunitu? Zatiaľ nie, asi časom bude, kvôli FDI, ktoré tu prichádzajú, ale aktuálne tu máme vietnamcov - lacnú pracovnú silu. Veď každý vie, že sú to vietnamci, ale napriek tomu poviete čínania. Nie čínania tu nechodia robiť nechty, oni robia iné, zväčša manažérské pozície v čínskych závodoch. Servisné činnosti, služby a obchod robia vždy iba vietnamci. Tak skúsme si dať tú námahu a nazvať ich korektne.

veronikah96
15. aug 2025

Ja osobne by som k nim na nechty nešla vzhľadom na to ako rýchlo, často nekvalitne a aj nehygienicky tie nechty robia. Nehovorím,že to platí na všetkých (určite sú aj výnimky), ale z toho čo som videla a počula z okolia, tak tam ma nikto nedostane. Radšej ku šikovnej nechtárke domov, ktorá sa bude venovať aj detailom a dá si záležať, aj keď to bude trvať dlhšie ako len hodinu, ale nechty vydržia a nebudú totálne zničené a prebrúsené.

terina25
15. aug 2025

@anonym_autor chodila som do dargova dole,teraz chodim za dargovom a som spokojna. Nechty kvalitne, vydrzia mi mesiac a za dobru cenu. A hlavne pani je velmi mila a vdacna.minule mi na fb vybehla reklama na nejaku nechtarku.pozrela som cenu a skoro som odpadla. Pyta 60 eur . Sialene 👎

bebebi
15. aug 2025
@anonym_208815

@anonym_208815 tak keď neviem určiť národnosť, tak ho nazvem Aziat. Tebe by sa tiež nepáčilo, keby ťa nejaký Číňan nazval Maďarkou, Srbkou či Bulharkou len preto, že on medzi nami tiež rozdiel nevidí. Avšak pomenovanie Európan neurazí nikoho, ani Švéda, ani Rumuna či Albánca.

kristiii
16. aug 2025
@anonym_348ced

@anonym_251ff2 súhlasím, to ako keby nám hovorili, že sme ukrajinci alebo rusi len preto, že sme slovania. Ak u nás v KE nejaký číňania sú, určite nerobia nechty.

@anonym_251ff2 @anonym_348ced myslím, že toto pomenovanie, cinanci, používame, lebo sme cez 20 rokov zvyknutí na "čínske" obchody, ktoré tiež nevlastnia Číňania, ale predáva sa tam čínsky tovar. Určite ich nikto nechce uraziť, len proste automaticky na každého aziata povie, idem k číňanovi. Ale áno, máte pravdu, nie je to pekné ani správne, najbližšie sa nechtarky spýtam, odkiaľ sú.

autor
16. aug 2025
@terina25

@anonym_autor chodila som do dargova dole,teraz chodim za dargovom a som spokojna. Nechty kvalitne, vydrzia mi mesiac a za dobru cenu. A hlavne pani je velmi mila a vdacna.minule mi na fb vybehla reklama na nejaku nechtarku.pozrela som cenu a skoro som odpadla. Pyta 60 eur . Sialene 👎

@terina25 môžem vedieť kde za Dargovom náhodou nazov

banalu
Autor odpoveď zmazal
reela
16. aug 2025

Pocula som dobru recenziu na tie v tiptope 😂

terina25
16. aug 2025
@anonym_autor

@terina25 môžem vedieť kde za Dargovom náhodou nazov

@anonym_autor mojmirova ulica

adalsfjaldsf
29. aug 2025

Ja chodím vedľa galérie . Nechty krásne . Držia mesiac bez jediného odchlipu a cena 35 za doplnko. Salon je krásny . Poskytujú tam aj iné služby ako nechty . Parkujem zadarmo hore v galerke