Kam v Košiciach ísť na jedlo do 5 EUR?
Niečo do 5€
do gelato a pizza na hlavnej ulici pro od dargov, je to tam malicke, mozes si nechat zabalit, ale pizza fantasticka 1 sestina pizze za 2e
Nie menu, ale skôr take niečo ako hamburger alebo rezance... Len všade vidím ceny že hamburger 10-15€
polievku na stanici ...
no bohuzial take su ceny. do 10 eur najdes menucka, donasky. na sidliskach napr rezance 5-6 eur. ale v meste skor nie
Vsetko je okolo 10 eur a viac
McDonald...
Alebo 2 chlebicky v lahodkach Lahoda 🙂
Podla mna aj v Kosiciach maju niekde take ceny, len nie kazdy ma vsetko prelezene...
U nas v centre mame napriklad cinsku kde zacinaju od 4,90 za opekane rezance ale za 5,90 dostanes uz 3 druhy masa s ryzovymi rezancami + ostrokysla. Alebo za rovnych 8€ mozes ist do hotela na zjedz kolko vladzes reznov, peceneho, vareneho, X priloh, salaty, dezerty, kolace, 2-3 polievky.
V Rybe na Juznej triede salat a rezen alebo desiatova polievka. V byvalom VSS je tiez vyvarovna so slusnymi cenami, ale neviem co by mohli mat do 5€
5 e je uz velmi malo na to aby to bolo výživné jedlo a aby jedalen neskrachovala
Skuste pozriet napr Bolt Food zvykne mat % zlavy v slabsie dni/hodiny a ked si zadate, ze si pre jedlo pojdete sama/sam, tak dorucenie neplatite (balne ano). Potom mi uz len napada, tusim Cerveny kriz na Komenskeho ma lacne menu, no nebola som nikdy a potom este kedysi davno ked som bola na VS, tak menucka v jedalnach na Jedlikovej/Bozeny Nemcovej/Ferka Urbanka boli za vtedy prijatelne ceny a chodili tam aj ludia mimo TUKE. Neviem ako to je teraz. Kazdopadne varene jedlo do 5eur v 2025 v Kosiciach je tazke najst, toboz aby sa clovek nebal kvality a povodu.
Možno cez bolta nájdeš akciu, ja som akurát objednávala čínu a mala som zľavu 10€ ak som objednala nad 14€, takže ma 3 jedlá vyšli na 15 eur.
Skúsiť ešte môžeš kantinu na Strojárenskej alebo Mlynskej, ale aj to ťa vyjde tak 7-9€ (ale zato sa naješ).
Sadnúť a najesť sa za 5 eur bolo ťažké ešte keď som študovala pred rokmi, nie to dnes, na to zabudni.
Na Masiarskej je chlebickaren Bistro Gourmet. Máš tam fantastické chlebíky a majú aj šaláty, rezne atď. Na Mlynskej Big bowl, keď si dáš vegeverziu rezancov tam tak cca 5e.
Teplé jedlo do 5e ťažko. Jedine, že polievku samostatne.
Ja asi budem hnusna (viem ze autorka za to asi priamo nemoze), ale za 5€ mozes ist tak akurat do Billy na rozky a tresku (ale pozor, nie do Fajne lebo tam za 5€ nekupis ani to). Ak sa ti postasti, najdes k tomu horlaku v akcii a mas aj dezert. Vivat slovaci, mame co sme chceli 🙃
Vietnamské Bistro Panda na Fejovej.
@gov hold stale mas klientelu co si rada za stravu priplati. Ale pozor, nove auto je len preto, ze sa s tym dobre optimalizuje dan. Urcite by som si radsej hodila nove auto do nakladov ako platit vily nasim papalasom 😉 ak podnikas, vies o co to je. Ak nepodnikas tak skus. Gastro sektor je na podnikanie najvacsie peklo ver mi
@gov ja netvrdim ze vsetci krachujú, tie auta si napisu na spoločnosť a odpisu...to nie je smerodajné... Ale povedz kde vies uvarit, mať priestory, kuchara, cerstve suroviny, zaplatit kazdeho, mat aj zisk (ved to kvoli tomu robia) a priniesť účet pod 5€... nemožné
5€ fakt asi len cinska tackaren.
5€ fakt asi len cinska tackaren.
@natalka13 v ke ani to, ved rezance u sikmacov 7,90
za 5 eur burger nekupis, jedine take tie šitíky v mc donalde, tie male su za cca 2,90 eur
A toto?
https://www.auparkkosice.sk/obchody/restaurants...
Reštaurácia Shanghai - WOK Sushi vám každý deň ponúka možnosť pochutnať si na hotových jedlách zo švédskych stolov za 5,50 €

Myslis obedne menu?