Kde kúpiť kvalitnú detskú obuv v Košiciach?
Ahojte,poraďte kvalitnú predajňu obuvi v KE ? Pre dieťa
Ak barefoot, tak bohuzial v Kosiciach nic poriadne so sirokym vyberom nie je. Presla som si tym pred par mesiacmi, ked som zhanala prve topanocky. Museli sme do Presova, kde je nastastie Bosacik. Velmi odporucam.
sesa ouv
Ak barefoot, tak bohuzial v Kosiciach nic poriadne so sirokym vyberom nie je. Presla som si tym pred par mesiacmi, ked som zhanala prve topanocky. Museli sme do Presova, kde je nastastie Bosacik. Velmi odporucam.
@luckabambulka áno skôr barefoot som chcela
Ja ti poradit neviem. Co vsak mozem, je ze urcite nechod do topanky Havo. Traaasne ich budes otravovat.
Ak vam nevadi cestovat do Presova, tak Bosacik je super. Maju siroky vyber a vela veci skladom na mieste. Su velmi ochotni, mili a vedia to s detmi. Akurat je treba si pozriet na ich webe ako su ktory den otvoreni lebo nemaju fixne otvaracie hodiny.
Ja ti poradit neviem. Co vsak mozem, je ze urcite nechod do topanky Havo. Traaasne ich budes otravovat.
@beata_k Za mna Havo tiez velmi nie. Ani nie kvoli pristupu lebo s tym velmi skusenost nemam. No pani ma strasne okliesteny vyber. Bola som tam pred cca mesiacom a stale nemali este platenky na leto a sandalky uz vobec. Co sa znaciek tyka, ktore ponukaju, tak je to dost slabe. Ale zakaznikov tam pani mala, takze niekto si asi vie z ponuky vybrat. Zalezi, co kto hlada.