icon

Kde kúpiť kvalitnú detskú obuv v Košiciach?

25. máj 2025

Ahojte,poraďte kvalitnú predajňu obuvi v KE ? Pre dieťa

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
luckabambulka
25. máj 2025

Ak barefoot, tak bohuzial v Kosiciach nic poriadne so sirokym vyberom nie je. Presla som si tym pred par mesiacmi, ked som zhanala prve topanocky. Museli sme do Presova, kde je nastastie Bosacik. Velmi odporucam.

puperka
26. máj 2025

sesa ouv

autor
26. máj 2025
@luckabambulka

Ak barefoot, tak bohuzial v Kosiciach nic poriadne so sirokym vyberom nie je. Presla som si tym pred par mesiacmi, ked som zhanala prve topanocky. Museli sme do Presova, kde je nastastie Bosacik. Velmi odporucam.

@luckabambulka áno skôr barefoot som chcela

beata_k
26. máj 2025

Ja ti poradit neviem. Co vsak mozem, je ze urcite nechod do topanky Havo. Traaasne ich budes otravovat.

lady18
26. máj 2025
@beata_k

Ja ti poradit neviem. Co vsak mozem, je ze urcite nechod do topanky Havo. Traaasne ich budes otravovat.

@beata_k my chodíme do Hava a nikdy som nemala problém 😆 pani práveže veľmi ochotná a vždy rada poradila 🤔😆

luckabambulka
26. máj 2025

Ak vam nevadi cestovat do Presova, tak Bosacik je super. Maju siroky vyber a vela veci skladom na mieste. Su velmi ochotni, mili a vedia to s detmi. Akurat je treba si pozriet na ich webe ako su ktory den otvoreni lebo nemaju fixne otvaracie hodiny.

eviq
26. máj 2025
@beata_k

@beata_k aj my máme s havom zle skúsenosti, ale s majiteľom, to je otrasný človek

luckabambulka
26. máj 2025
@beata_k

@beata_k Za mna Havo tiez velmi nie. Ani nie kvoli pristupu lebo s tym velmi skusenost nemam. No pani ma strasne okliesteny vyber. Bola som tam pred cca mesiacom a stale nemali este platenky na leto a sandalky uz vobec. Co sa znaciek tyka, ktore ponukaju, tak je to dost slabe. Ale zakaznikov tam pani mala, takze niekto si asi vie z ponuky vybrat. Zalezi, co kto hlada.

beata_k
26. máj 2025
@lady18

@beata_k my chodíme do Hava a nikdy som nemala problém 😆 pani práveže veľmi ochotná a vždy rada poradila 🤔😆

@lady18 Predpokladam, ze vzdy ked si prisla mala prazdnu predajnu 🙂

lady18
26. máj 2025
@beata_k

@lady18 Predpokladam, ze vzdy ked si prisla mala prazdnu predajnu 🙂

@beata_k naposledy (mesiac dozadu) mala práveže pani plno,čakali sme ešte
Ja som problém nemala no. Netvrdím že iní nemohli mať inú skúsenosť 🤷