Kde mi ošetria zuby v celkovej anestéze?
Ahojte neviete kde v Košiciach by my vedeli vytrhnúť a ošetriť zuby v celkovej anesteze? A za akú cenu , mám panicky strach zo zubárov , ďakujem
@karolinkaaaa005 také zákroky robia na veľkých zubnych klinikach. Určite v KE nejaké su. Najdes na stranke kliniky, ze s tym pracujú, ale pozor aj tak to nemusi byt pravda a treba si aj tak zavolať, či to vykonávajú. Maju externého anesteziologa.
Cenovo rátaj určite 4 cifernu sumu a len len vyššie (záleží koľko oprav by si mala). Cez poisťovňu nemáš šancu, keďže poisťovňa takýto zákrok prepláca pre neosetritelneho, nespolupracujuceho pacienta s diagnózou (autismus a iné).
Stomatochirurgia a ak mas diagnozu od psychiatra, ze mas panicky strach, niektore ukony ti vykonaju v celkovej anestezii a preplati ich poistovna.
@karolinkaaaa005 aj ja mam panicky strach do toho tetaniu a dala som to ;) bola som v novej nemocnici tiez som chcela ist do narkozy ale bez papiera od psych. Nedaju....za 15min bol vonku a to som mala komplikovanu 8cku plus sitie ;)
Aj ja som mala panicky strach zo zubarov od detstva a tak som aj dopadla zuby pokazene a spodne stoličky povypadavane ostala mi len jedna ..na ktorej jem 😞 zubar ku ktoremu som chodila šiel do dvochodku a nahradil ho novy ma kliniku a chodim tam k zubarke veľmi milej nič mi nenadavali nevyčitali ako ty stary nepríjemný zubari platila som 100€ za zub ale mam ich už všetky opravene každý mesiac jeden dva ..plus mi museli ešte povytrhavat korene čo mi ostali z vypadnútych zubov aby som nedostala zapal okostnice ..to bol horor to bolelo aj napriek inekciam ale prežila som teraz mi vyrabaju nahradu ostane zuby mám už zdrave opravene oni na začiatku vždy pichnú inekciu a je to uplne bezbolestne som tam zaspavala keď mi robila len bežný kaz ..mali by ste prekonať svoj strach ako ja a to ja som strašný bojko a to ma ochvilu čaká pôrod 🫣 držím palce nech si date dokopy zuby 🍀
Sestra bola normálne v nemocnici ,síce tam bola tri dni ale urobil to v celkovej anestézii.

Skus sa spytat na stomatochirurgii pri radnici stareho mesta