icon

Kde mi upravia 2 zuby do 2 týždňov?

24. mar 2022

Čaute vychodniarky, odporučte mi prosím zubnú ambulanciu, kde si ochotní opraviť mi 2 zuby do 2 týždňoch, mame svabdu a sa mi poškodili a moja zubárka majú volne termíny az na svätého dindiho...

sissy27
24. mar 2022

závisí, čo znamená "sa mi poškodili", zubári nerobia zázraky a občas je to zložitejšie... ale vo všeobecnosti ak si ochotná zaplatiť, tak ťa vezme hociktorá súkromná ambulancia.

modrykomik
Odpoveď bola odstránená
pinaofina
24. mar 2022

Ja som dnes bola v Demident KE. Doobeda som zavolala s bolesťou zuba a dali mi termín na druhú. A to nie som ich pacientka. Ale teda neviem, do akej miery toto budú považovať za akútne, no zavolala by som tam, boli tam veľmi milé sestričky

domireb
24. mar 2022

@pinaofina demident dá termín aj večer o 19. Zuby urobia. Ale zaplatíš si

pinaofina
24. mar 2022

@domireb platila som 49€ za vycistenie kazu, vlozku, osetrenie zapaleneho dasna a k tomu som este dostala na domov taky curaprox gel na dasna na osetrovanie. Neprislo mi to prehnane s dorazom na to, ze som bola v kresle asi 3 hodiny po zavolani a nechodim k nim.

domireb
24. mar 2022

@pinaofina wau, tak takú cenu si tam nepamätám.. ale je pravda,že termín je u nich expresný, dokonca aj večer

autor
25. mar 2022

@domireb oni tam nemaju zle ceny....

domireb
25. mar 2022

V poriadku, nehádam sa, som síce ich pacientkou dodnes, pretože mi posledné dva roky netrebalo nič riešiť, no plomba za 100€, 3 endodoncie v 2018 za 700€ je už na vkus môjho rodičáku priveľa.

autor
25. mar 2022

@domireb pani ozno ma Union.... Unionisti sa majú najlepšie u zubára....