Kde nájsť dobrú rehabilitáciu v Košiciach?
Ahojte baby prosím hľadám rehabilitáciu nejakú dobrú čo má zoberie ešte tento mesiac . Viete o nejakej takej ? Za každú odpoveď vopred ďakujem 🥰
@nikoletaniki záleží či chceš preplacane poisťovňou zdarma cez lekára alebo chceš ísť na súkromné, kde sú často aj večerné časy ale už si platiš
@nikoletaniki ak máš všeobecnú zdravotnú poisťovňu, skus rehabilitaciu na hroncovej - Dr. Bujnakova. Ak máš dôveru alebo union, tak sa čaká cca 3 mesiace na vyšetrenie.
ak štátnu, nemám tip.... čakať treba aj 2-3 mesiace, moja posledná skúsenosť bola vo vojenskej nemocke - po čakaní na termín som čakala na procedúry, čiže spolu asi 2 mesiace a výsledok - 7x procedúry - elektro, laser, usg, ukončila ma sestrička pri okienku, k dr na kontrolu sa nedostaneš ani ak ti ťažkosti neprešli - to je všetko, čo vám vieme poskytnúť. masáže nerobia, ak súkromná, mám osobnú skúsenosť s rehabcare na amfíku, vezmú hneď a venujú sa individuálne.
@katusskaa a koľko sa prosím plati ? Ďakujem 🥰
@nikoletaniki ja som bol spokojný vo Fyziocure, vieš si pozrieť na webe
RehabKe na Narcisovej. Cennik maju na webe.
@katusskaa a koľko sa prosím plati ? Ďakujem 🥰
@nikoletaniki maju cennik na webe, podla toho co potrebujes- rehabcare.sk

ak štátnu, nemám tip.... čakať treba aj 2-3 mesiace, moja posledná skúsenosť bola vo vojenskej nemocke - po čakaní na termín som čakala na procedúry, čiže spolu asi 2 mesiace a výsledok - 7x procedúry - elektro, laser, usg, ukončila ma sestrička pri okienku, k dr na kontrolu sa nedostaneš ani ak ti ťažkosti neprešli - to je všetko, čo vám vieme poskytnúť. masáže nerobia, ak súkromná, mám osobnú skúsenosť s rehabcare na amfíku, vezmú hneď a venujú sa individuálne.