Kde nájsť estetickú kliniku na zväčšenie pier v Košiciach?
Dobrý deň, prosím vás, viete mi poradiť dobrý salón, estetickú kliniku v KE, kde vedia urobiť pekné prirodzené pery? Ďakujem ☺️
Pod do BA. Nobbles klinika. Neolutujes. ;)
@anonym_cc7335 isto z KE sa bude trepať do BA .
@anonym_58de8c preco nie? Ak chce kvalitu? A mame konecne aj lietadlo. 😉
@anonym_cc7335 kvalitu najde aj v KE, je tam dost estetických salónov. Autorka sa jasne pýta na KE.
@anonym_cc7335 kvalitu najde aj v KE, je tam dost estetických salónov. Autorka sa jasne pýta na KE.
@anonym_58de8c Dobre! Klud! 😀
Ako kosicanka pohravajuca sa s korekciou pier ti poviem ze som este nevidela dobre spravene pery, unak by som sa pytala na autora. Cize ...neporadim
Pekné prirodzené napichané pery neexistujú. 😃 Nemáš za čo.
@anonym_957b8a Každá ťa bude presviedčať že existujú.
Mudr daniela sendekova.. Ma práce na ig. Ochotný prístup. Veľmi šikovná
Aktuálne mám herpes takže to nie je úplne top foto. Takýto je výsledok drží už tretí rok. Mala som úplne že žiadne pery dve tenké paličky
@anonym_9676e7 no za mna je toto uz riadne za ciarou, cize za mna k tvojej autorke nie
Aktuálne mám herpes takže to nie je úplne top foto. Takýto je výsledok drží už tretí rok. Mala som úplne že žiadne pery dve tenké paličky
@anonym_9676e7 vyzera to strasne, ak to mal byt odstrasujuci priklad tak sa ti to podarilo
@anonym_cc7335 tak to potom môže ísť rovno na Havaj a okrem pusy si dat spraviť aj plutvy 😀😀 kvalita za rozumnú cenu.
@anonym_9676e7 vyzera to strasne, ak to mal byt odstrasujuci priklad tak sa ti to podarilo
@anonym_5e4e51 co je na tom strašne?
V bežnom živote ľudia ani nevedia ze mam spravené pery. Ani z boku žiaden kačaci efekt vôbec nevidno
@anonym_9676e7 no za mna je toto uz riadne za ciarou, cize za mna k tvojej autorke nie
@eeffka čo je za čiarou? Že niekto dokáže urobiť z mini pier normálne? Bezbolestne bez hrudiek bez komplikácií?
@eeffka čo je za čiarou? Že niekto dokáže urobiť z mini pier normálne? Bezbolestne bez hrudiek bez komplikácií?
@anonym_9676e7 ze to co prezwntujes ako normalne pery su napuchnute umele. Rozhodne nie pekne a s citom, ale pozrela som si pracu spominanej Dr. Aby som niekomu nekrivdila a ocividne jej klientelu tvoria zeny co nemaju sudnost a vkus tak dodava o co ma klientela zaujem.
@anonym_5e4e51 co je na tom strašne?
V bežnom živote ľudia ani nevedia ze mam spravené pery. Ani z boku žiaden kačaci efekt vôbec nevidno
@anonym_9676e7 zlatko ver mi, ze ludia vidia ze mas spravene pery a este k tomu nepekne spravene
A teda tiez som si pozrela pracu pani doktorky a az ma striaslo, naozaj hrozne a nevskusne
Asi takto ti ako muz poviem : je to umelina, prirodzene to vyzerat nikdy nebude a nepoznam nikoho normalneho, komu sa to paci. Ako spoznavacie znamenie, comu sa urcite vyhnut je to vyborne a funguje to aj opacne : pritahuje to rozne tupela z posilky a celkovo take jednoduchsie typy.
@anonym_9676e7 ze to co prezwntujes ako normalne pery su napuchnute umele. Rozhodne nie pekne a s citom, ale pozrela som si pracu spominanej Dr. Aby som niekomu nekrivdila a ocividne jej klientelu tvoria zeny co nemaju sudnost a vkus tak dodava o co ma klientela zaujem.
@eeffka 🤦♀️ tak si tvrď co chceš. Videla som xy žien co mali skutočne veľké a napuchnute pery a toto sa s nimi ani nedá porovnať.
@anonym_9676e7 zlatko ver mi, ze ludia vidia ze mas spravene pery a este k tomu nepekne spravene
A teda tiez som si pozrela pracu pani doktorky a az ma striaslo, naozaj hrozne a nevskusne
@anonym_5e4e51 a co su teda pekne spravené pery? Môžeš hodiť aj obrázok pre inšpiráciu lebo nejak si neviem predstaviť 🤷♀️
@anonym_58de8c kvôli kačacinke 😅😅😅
@anonym_9676e7 ahoj .môžem sa opýtať,koľko ml ti pichli? Tiež mám iba dve čiarky pery, ale naozaj to chcem tak iba trošičku upraviť , žiadne kacacie
@anonym_autor prosim ta nerob to, prirodzenost je tvoja prednosť a nie kačacina, vždy to bude umely zasah do ludskeho tela a teda vysledkom umelina, rovnako tetovanie, nie je to nic krasne, len otrepana umela atrapa.
50% krasy tvori zovnajsok a 50% osobne vnutro cloveka, z pozitivneho cloveka krasa vyzaruje a ludom to imponuje🙂😉
ďakujem.
@anonym_957b8a existuju , pri menšom množstve ano
je tu skupina pridaj sa a pišu tam aj o košiciach kde maju dobre skusenosti
nepoznam chlapa v mojom okoli, ktoremu by sa to pacilo. (a to mam kamosov dost, mozno aj viac ako kamosiek.) ale teda ak budeme predpokladat, ze to nerobis kvoli chlapovi, ale kvoli sebe, tak take, ako je tu foto, sa mne nepacia, lebo vytvaraju taky tien okolo a potom to vyzera, akoby si mala fuzy. hladala by som teda nieco ine a na tento efekt by som si dala pozor.
@anonym_ddf8dd ja myslím skôr nejako takto
@anonym_autor obavam sa že im nevysvetliš že sa daj aj vyslovene jemne a decentne zväčšit , a je rozdiel ked to robi mudr s kvalitnym materialom
@anonym_9676e7 ahoj .môžem sa opýtať,koľko ml ti pichli? Tiež mám iba dve čiarky pery, ale naozaj to chcem tak iba trošičku upraviť , žiadne kacacie
@anonym_autor no prvýkrát polku. To vyzeralo ze už sa začína niečo diať ale samozrejme to nebol želaný výsledok stále boli úzke keďže fakt sme začínali z ničoho, po nejakom čase celý ml.. A po roku zase polka. 🙂 teraz už nejdem v blízkej budúcnosti. Ja som spokojná aj keď tu je spolok žien zazratych proti peram 🤦♀️🤣

Pod do BA. Nobbles klinika. Neolutujes. ;)