icon

Kde nájsť kvalitnú medicínsku pedikúru v Košiciach?

ruthie1
4. aug 2025

Ahojte,

má niekto skúsenosť s dobrou medi pedi v Košiciach alebo okolí? Hlavne teda hľadám niekoho kto sa naozaj rozumie a samozrejmosťou je nadštandardná hygiena, cena nerozhoduje, ide mi skôr o skúsenosti v spojitosti s kvalitou.

Pekný dník, dievčatá 🙂

andrejkaandri
4. aug 2025

@ruthie1 pani Tatiana Hritz odborná podologia 🙂 pracuje v Moldave nad Bodvou ale tuším, že aj v KE. Treba sa informovať priamo u nej 🙂

karcikarci
4. aug 2025

@ruthie1 IMKOR na jazere, super!

akinomel
4. aug 2025

@ruthie1 mám veľmi dobré skúsenosti so salónom Rea na Čsl.armády v Kosiciach. Pani Táňa je podologička. Aj pani Silvia je veľmi skúsená.
https://reasalon.sk/pedikura/

diaalex
6. aug 2025
@andrejkaandri

@ruthie1 pani Tatiana Hritz odborná podologia 🙂 pracuje v Moldave nad Bodvou ale tuším, že aj v KE. Treba sa informovať priamo u nej 🙂

@andrejkaandri Pani Tatiana už v Moldave nepracuje.. neviem či vôbec v Ke, chcela odísť do zahraničia

sunny15
6. aug 2025

Pedikúra Alžbetka,na poliklinike sever

andrejkaandri
7. aug 2025
@diaalex

@andrejkaandri Pani Tatiana už v Moldave nepracuje.. neviem či vôbec v Ke, chcela odísť do zahraničia

@diaalex tak potom sa ospravedlňujem, to som nevedela, priateľ k nej chodil asi pred pol rokom 🙂

ruthie1
autor
7. aug 2025
@akinomel

@ruthie1 mám veľmi dobré skúsenosti so salónom Rea na Čsl.armády v Kosiciach. Pani Táňa je podologička. Aj pani Silvia je veľmi skúsená.
https://reasalon.sk/pedikura/

@akinomel ahoj, prosím ťa, ak sa môžem opýtať. Má tam človek aj trochu súkromia? či sedíte vedľa seba v rade a ide to ako na bežiacom páse /aj také som zažila a nebolo to ktoviečo :D /

akinomel
7. aug 2025
@ruthie1

@akinomel ahoj, prosím ťa, ak sa môžem opýtať. Má tam človek aj trochu súkromia? či sedíte vedľa seba v rade a ide to ako na bežiacom páse /aj také som zažila a nebolo to ktoviečo :D /

@ruthie1 pedikúra sa robí v príjemnej vzdušnej miestnosti, je tam iba klient a pedikérka. O moje nôžky sa stará pani Silvia, je veľmi milá, empatická, dobre poradí a vysvetlí. Naozaj doporučujem, dá sa objednať online.
Ešte doplním: salón má služby aj kadernícke, kozmetické, krajčírske a masážne. Ak máte záujem, viem poskytnúť aj telefónne číslo.