icon

Kde nájsť najlepšiu cenu jedla na svadbu v Košiciach?

1. nov 2023

Zdravim planujeme svadbu a neviem sa rozhodnut ,kde je dobra cena a dobre jedlo dakujem za kazdu jednu odpoved

nafka0483
1. nov 2023

Co je to dobra cena? Chod sa pozriet kde by sa ti pacilo, vypytaj si cenove ponuky a uvidis.
Nas vysiel napr Hilton po prepocte na osobu lepsie ako ine "obycajnejsie" miesta.

Lebo Hilton mal napr. 50€ na osobu ale v cene vsetko. Inde 30€ ale osobitne priplacas prestieranie, prenajom saly, casnikov, elektrinu pre DJ (🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️), korkovne, atd, atd a ked sme to pretatali tak na osobu to bolo 60€.

Cize si vypytaj cenove ponuky, nech ti nacenia tvoju predstavu a uvidis kde to vyjde za "dobru cenu".

autor
1. nov 2023

@nafka0483 dakujem pozerala som teraz tam je cena 69 na osobu ...

nafka0483
1. nov 2023

Tak my sme sa brali pred 6 rokmi, ceny isli hore. Hlavne sa vzdy pytaj co je v cene. Niekde to prezentuju ze menu na osobu za xyz eur ale k tomu platis tolko veci ze ufff. Inde daju vyssiu cenu ale uz mas v tom zaratane dalsie veci. Niekde platis aj za priestor, navyse za obsluhu, niekde to mas v cene.

Mu sme so vytipovali miesta, kde by sa nam pacilo a ktore splnali nase kapacitne moznosti. Vsade som si mailom vyziadala info, cenovu ponuku. Preriedilo sa nam to trosku uz podla toho. Potom sme si dohodli stretnutia kde sme si isli pozriet priestory, blizsie specifikovali co by sme chceli a urobili nam presnejsiu ponuku. Tam sme zas vyselektovali - niekde sa nam nepacilo, niekde sa nam to zdalo male aj ked tvrdili ze sa zmestime a pod.
A z toho co nam ostalo sme porovnavali a vybrali. Zaberie to trochu casu ale nas bolo spolu 100, takze aj to nieco stalo.

pininka1
1. nov 2023

Súhlasím s komentom vyššie, treba sa pozrieť tam, kde sa neplatí aj zvlášť za miestnosť, výzdobu a pod.

autor
1. nov 2023

@nafka0483 aha tak samozrejme za taky cas sa ceny zmenia ,uvidime tiez budeme mat okolo 100 ludi

vkatush
1. nov 2023

No my sme mali minulý rok, a tuším to bolo jedlo 42 eur a výzdoba stredná (tá najvyššia mi už prišla prečačkaná) bolo 16 eur. Ak si dobre spomínam. Tak sme nejak rátali, že na osobu nám to vyšlo cca 6o eur aj s výzdobou.
Ale ceny išlo hore. My sme stihli ešte tak pred dvíhaním.

chcemradu
6. nov 2023

Bola som kamarátke na svadbe, síce pred pár rokmi, ale keď teraz pozerám fotky, tak to stále dýcha luxusom. Aj moderné menu majú. Ja som sa nevedela vynadívať na tie taniere. Stalo ich to vtedy 50e na osobu a mali cez 120 ľudí.
Reštaurácia Privilege