Kde nájsť šaty a lodičky na stužkovú v Košiciach?
Ahojte hľadám šaty na stužkovú ale neviem ake obchody su v Košiciach najlepšie.
Nechcem požičovňu a ceny okolo 100 eur prosím. Hľadám nejaké elegantné modernejšie strihy.
Taktiež dodatočne ak niekto vie kde zohnať typické lodičky v 35 veľkosť to by tiez bolo fajn mam problemy najst v takej velkosti bez toho aby boli detske a aby som ich nasla v obchode na skusku a nie online…
Dakujem za kazdu odpoved!
Mia dress maju aj stranku, su na hlavnej.
Šaty mam krásne broskyňovej farby. Neviem či nájdem foto ale vedela by som ti ich posunúť. Mala som ich raz.
Šaty MiaDresses, sú super, perfektne sadnú a skvelá kvalita. Milujem šaty od nich.
Prípadne ešte je obchod na Mlynskej, tam majú toho tiež veľa a rôzne.
Topánky by som objednala z aboutyou alebo zalanda, vyskúšala a ak nesadnú, vrátiš. Častejšie som tak kúpila v dvoch veľkostiach rovnaké a tie, čo nesedeli, som bez problémov vrátila.
Šaty MiaDresses, sú super, perfektne sadnú a skvelá kvalita. Milujem šaty od nich.
Prípadne ešte je obchod na Mlynskej, tam majú toho tiež veľa a rôzne.
Topánky by som objednala z aboutyou alebo zalanda, vyskúšala a ak nesadnú, vrátiš. Častejšie som tak kúpila v dvoch veľkostiach rovnaké a tie, čo nesedeli, som bez problémov vrátila.
@vkatush a do mia dresses mozem normalne vojst a proste si popzerat nejake saty alebo sa treba nejako preobjednat? :D
Sweet Relevation pri kladkovom moste (majú aj stránku, čiže si viete pozrieť ponuku. A nádherné šaty za super cenu majú aj v Efekt Mode pri Dóme svätej Alžbety. Tam viete rovno kúpiť aj topánky.
Js som na mlynskej videla najkrajsie oproti freshu Sweet revelation. Doteraz spominam ake boli. 50€ asi

@emanale AY strihy aj saty ake len chces od 30e , topanky male tiez, poskusas, co nesadne vratis. Kef som sla dcere na stuzkovu pokupila a vratila som asi 30siat