icon

Kde odporúčate operáciu kŕčových žíl v Košiciach?

17. jan 2025

Kde odporucate operaciu krcovych zil v KE prosim? Nie klasicka chirurgia...co som si zatial robila prieskum, Imea ma dobre recenzie. Akurat isli s cenou hore, 900e noha cez VsZP. Mate niekto skusenost, pripadne viete porovnat?

katusskaa
17. jan 2025

skus VUSCH, manzel bol v novembri, jedna noha laser cca 300 eur. tiez mal ist do Imea kliniky, ale kedze VZP uz mala nastavene limity, nevedeli mu dat termin. tak isiel konzultovat do VUSCHu, hned dali aj termin cca do mesiaca a pol. v pondelok nastup a operacia, v utorok domov, PN 10 dni, bez problemov to bolo.

autor
18. jan 2025

@katusskaa a mal klasicku alebo RFA metoda?

katusskaa
18. jan 2025

ako sa bude robit, to posudi lekar, jeho riesila tusim prednostka. vrchnu cast - stehno, mal robene laserom - cize mas jeden otvor v slabine, druhy za kolenom , neviem ako sa to presne vola tato metoda, tiez nechcel klasicky. spodnu cast - tam mu len vytahovali zily cez male vpichy bez stehov. na to, aby sa to nemuselo robit klasicky chirurgicky, musel splnat nejake kriteria a tie posudili lekari. inak klasika predoperacne a bol v celkovej anesteze.

katusskaa
18. jan 2025

este dodam, ze bol velmi spokojny s pristupom aj celkovo so vsetkym, co tam musel absolvovat. pritom do IMEA isiel preto, ze nam povedali znami, ktori mali robene krcove zily vo vuschu, ze vusch to robi len standardne chirurgicky - nerobi. treba ist a konzultovat, co je v tvojom pripade mozne.

timeagemelova
14. mar 2025

Kľudne mi napíš na fb poradim ti ohladom toho. FB TÍMEA RONČÁKOVÁ

autor
Autor odpoveď zmazal
lucynka7
4. apr 2025

Ahojte, ja tiež zvažujem operáciu kŕčových žil, v IMEA ako píšete stojí táto operácia 900 € a tak som rozmýšľala sa dať prepoistiť do Union,kde to preplácajú, aj keď budem musieť rok počkať.
Nad VUSCH som nerozmýšľala , robia tam tiež sklerotizáciu?Ja by som radšej šla bez uspatia.

katusskaa
4. apr 2025

@lucynka7 tak ono to asi nie je tak ze prides a vyberies si, co chces.... lekar posudi stav, aspon u nas tak bolo....a ci sa da nejakym inym ako klasickym sposobom. manzela uspavali, ale on mal komplilkovanejsi stav v stehne.

autor
4. apr 2025

@lucynka7 idem o 3 tyzdne, tiez zvazujem, ze druhu nohu dam spravit po prepoisteni do Union. Na Terase co je klinika ste neskusali zistovat ceny?

lucynka7
5. apr 2025

Tam som bola už dávnejšie a tiež ceny sa pohybovali okolo 1000 eur. Potom som dlhšie nemala problémy, tak z operácie zišlo, ale nakoľko som teraz dostala trombózu je to už nutné riešiť, pretože žily majú nefunkčné chlopne.Idete do IMEI?

lili69
29. jún 2025

Ahojte som po operácii kŕčových žíl zatiaľ na jednej nohe robili mi to laserom v KE klinika lmea má niekto skúsenosti ?som týždeň po operácii a stále mám žily či to zmiznú po čase alebo zle mám operované

hopsik
4. aug 2025
@lili69

Ahojte som po operácii kŕčových žíl zatiaľ na jednej nohe robili mi to laserom v KE klinika lmea má niekto skúsenosti ?som týždeň po operácii a stále mám žily či to zmiznú po čase alebo zle mám operované

@lili69 môžem sa opýtať ako ste na tom teraz? Žily zmizli?

lili69
14. aug 2025
@hopsik

@lili69 môžem sa opýtať ako ste na tom teraz? Žily zmizli?

@hopsik niektoré áno ale ostali mi.slv októbri idem na kontrolu som zvedavá čo mi povie .ešte druhá noha ma čaká ťa uvidím čo bude