icon

Kde robia kvalitné zubné implantáty v Košiciach?

16. feb 2026

Ahojte,
hľadám odporúčanie na kliniku špecializujúcu sa na zubné implantáty. Rada by som išla do väčšej kliniky, kde je tím viacerých lekárov, dentálna hygiena a dobrá starostlivosť.

Môj súčasný zubár implantáty síce robí, ale nemám k nemu úplnú dôveru, a chcem mať istotu, že ak by nastal problém, má ho kto riešiť.

Máte niekto dobrú skúsenosť? Vopred ďakujem.

biba_18
16. feb 2026

a ktorýže je to ten tvoj zubár?

anonym_9bf4a3
16. feb 2026

Ja chodím do Implant centra, termín mám budúci týždeň. @biba_18 ty aj vieš poradiť z vlastných skúseností? Či zase len príspevok, aby sa nepovedalo?

biba_18
16. feb 2026

jasne že viem. ale nebudem jej radiť presne doktora, ktorému ona neverí 😉
btw - a ak by som ja nevedela, presne toto isté môže pomôcť inému k odpovedi ...
stačí rozmýšľať a nereagovať prvou signálnou ...

autor
16. feb 2026
@biba_18

btw - a ak by som ja nevedela, presne toto isté môže pomôcť inému k odpovedi ...

@biba_18 Môj doktor nie je z KE, budem rada, ak mi dáš odporúčanie

biba_18
16. feb 2026

mudr. rexa, nemcová & rexa ml.

anonym_9bf4a3
16. feb 2026
@biba_18

@biba_18 tak nech sa páči, poraď a napíš meno lekára a zariadenia. Tak znela otázka.

biba_18
16. feb 2026

@anonym_9bf4a3 na otázku som odpovedala

anonym_9bf4a3
16. feb 2026
@biba_18

@anonym_9bf4a3 na otázku som odpovedala

@biba_18 a nemohla si to napísať hneď? To máš nejakú úchylku sa vyjadrovať nerelevantne ku všetkému? To už je patologické.

biba_18
16. feb 2026

@anonym_9bf4a3 nauč sa najprv rozmýšľať a potom písať..

anonym_5a4f48
16. feb 2026
@anonym_9bf4a3

@biba_18 a nemohla si to napísať hneď? To máš nejakú úchylku sa vyjadrovať nerelevantne ku všetkému? To už je patologické.

@anonym_9bf4a3 suhlasim, Biba ma vzdy ku vsetkemu co povedat. Uz clovek na jej reakcie ani nema chut reagovat lebo nasleduje zaruceny slovny ping pong.

biba_18
16. feb 2026

@anonym_5a4f48 ale obtierať ústa, resp. písmená o mňa budeš… autorke si na rozdiel odo mňa neporadila. ja som sa len chcela uistiť že jej dobre poradím - ty si túto snahu v sebe ani nemala…