Kde sa efektívne zoznámiť s novými kamarátkami?
Potrebujem nejaké nové kamarátky. Som na materskej, ale nehľadám výhradne ženy na materskej, ale môže byť aj to 🙂 Ide mi primárne o nejaké nové kamošky, s ktorými sa dá zoznámiť. Možno cez čitateľské kluby a podobne 🙂Ďakujem
Pozri programy co robia komunitne centra vo vymennikoch, su tam aktivity, kde najdes ludi s podobnymi zaujmami a vymenniky funguju po celom meste.
https://vymenniky.sk/
@patricia9060 výmenníky vyššie spomínané alebo detské kluby, herničky. V pohode využiť dieťa na to (ja mám ročného, tak som si našla nejaké kamošky a keď bude teplejšie, plánujem ho využiť naplno 😂).
A s mojimi pozliepanými babami napríklad chodíme každú stredu na večerný kvíz do Lampárne (slobodné, vydaté, bezdetné aj mamičky, ktorá má čas, príde).
Ale keby bol aj knižný, to by som brala 😁
@vkatush wow okej toto je super 🙂 môžem sa niekedy pridat na kvíz? :D
@patricia9060 jasné, napíš mi správu, ak chceš 😊
Ja by som tiez rada stretnut nejake cerstve alebo buduce mamicky, ktore by sa mohli socializovat aj cez vikend. Som buduca mamicka (termin mam marec), sme bez otecka a citim sa dost osamelo

@patricia9060 A nejake mamickovske kluby, plavania s babatkami, kruzky s babatkami? Nahodou deti su super cesta na zoznamenie sa s novymi kamoskami 😃