Kde v Košiciach a Prešove vykonávajú konizáciu?
Dobry den, prosim vas neviete mi odporucit nemocnicu, kludne aj sukromnu v Ke alebo Po kde by mi vykonali konizaciu. Dakujem za odporucania
Ja som ju absolvovala na poliklinike Terasa v Ke, robil to doktor Suchanek. Išla som po zákroku hneď domov a bola dva týždne pn.
@shania12345 mozem sa opytat myslite novu nemocnicu ? A kto vam ju robil a preco az 3 dni?Ja som rodila pri primarovi Mikolajovi, ale nebola som spokojna
Myslim že nie Nová ja som na tom zákroku bola roky dozadu na onko- gynekologickom oddelení a 3 dni to bolo len kvôli poisteniu …a mna operoval vtedy doktor Ján Bujňák netusim či tam ešte pracuje ale bol super … viem že teraz to zvyknú byt len jednodňovky , švagriná bola v gynstar PO nevravela nic zle je to pomerne rýchly zákrok
@shania12345 mozem sa este prosim opytat to vam vyslo zle sklycko alebo preco ste tam ju absolvovali.... Co som si studovala tak to potrebujem asi aj predoperacne?NAHODOU KOLKO PLATILA V GYNSTARE svagrina neviete momentalne tam pise 380e. Citala som este ze najlepsie je absolvovat po menzese zakrok no len tu u mna nastava problem som rok po porode a ma ho velmi zly ... 28 niekedu 35 dni ma cyklus a menzes mam 7 dny normalny a potom 4 5 dni spinim... bude to velmi tazko naplanovat.... a este ma zaujima ked som spravne pochopila tak to sa robi zo spodu ? Cize ma nebudu zasa rezat ako pri cisarskom?
Mala som predrakovinovy stav už sa na tom krčku zacali robit abnormálne bunky ale ja som bola mlada nemala som deti chvála bohu nemuseli toho odstraňovať veľa a teda moj krcok drzi tak že obe deti mam prenášané 😅 ano treba mat predoperacne a chceli aj sono prsníkov , mna ešte tesne pred tým vyšetrovali a vypisovali taký dotaznik so mnou … ale teraz neviem ako to funguje… a ano zo spodu čiže rana bude vnútorná najskôr to budú robit tou leep metódou je taka šetrnejšiA potom sa budete citit nepríjemne a nebudete sa môcť namáhať žiadne prudké pohyby ani dvíhanie ťažkých veci… a z toho čo vam odoberú budú samozrejme dalej posielať nieco na biopsiu
@shania12345 dakujem velmi pekne za podrobne vysvetlenie 🙂
Mne ju robili v Šaci
@saska.j a mozem sa prosim opytat na cenu ? Predoperacne ste mali svoje alebo oni si urobili? Boli ste s pristupom spokojna?
Predoperacne mi spravili oni. Ja som prišla vo štvrtok, v piatok spravili a v sobotu som išla domov. Neplatila som nič navyše len za izbu
@saska.j a to ste boli s niekydm dohodnutá kto vykoná výkon? Este prosim ked sa smiem opytat to ste boli teraz niekedy alebo dávnejšie?
Nebola som s nikým dohodnutá. V roku 2020

Myslim že v gynstar to robia po zákroku sa ide domov … ja som bola v nemocnici L. Pasteura v KE tam som ležala 3 dni .