icon

Kde v Košiciach alebo Prešove operovať odstávajúce uši?

3. feb 2025

Dobrý deň. Dcéra 15 rocna zvažuje operáciu ušnic, nakoľko uší jej naozaj odstávaju veľmi, vadí jej to a obmedzuje ju to. Prosím, ak to niekto riešil, viete mi odporučiť kliniku Košice alebo Prešov? Už sme si zisťovali, čo tomu predchadza, čiže teoreticky dcéra vie, čo ju čaká. Prosím, ak by bol niekto ochotny podeliť sa so skúsenosťou, budem vďačná. A ešte doplním, podporím ju v tomto, nie, nebude chcieť ďalšie úpravy, aj mne by to vadilo, keby som mala takto uši. A nechcem, aby sa kvôli tomuto trápila ďalšie roky, lebo uz minimálne 4 o tom rozpráva. Ďakujem pekne.

lukbe
3. feb 2025

Niekedy operovali aj na ORL v nemocnici v PO a v KE na plastickej chirurgii, myslím. Ale uz sú to roky. Skús pohľadať na internete. V PzO asi aj Dr. Valdman. Len hľadať a volať.

biba_18
4. feb 2025

envy, ale to neviem koľko sa platí ...

autor
4. feb 2025

@lukbe ďakujem, áno, volám a porovnávam. Pozerala som kliniky v KE, je ich viac, každá má približne rovnaký priebeh zákroku, síce rôzne ceny, ale to som aj čakala. Hlavne skúsenosti ma zaujímali.

lukbe
4. feb 2025

Napíšte mi správu a tam vám odpoviem.

natatota123
12. dec 2025

@anonym_autor dobrý deň vedeli by ste mi poradiť v ktorom meste ste nakoniec absolvovali operáciu a au ktorého pána doktora? Ďakujem